anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme cu router zte 6600 - nu mai functioneaza camerele

Marian-B
Începător

Bună ziua,

Am doua camere de la Homeguard care au funcționat f bine pana a venit routerul zte 6600 cu fibra. Din acest moment nu au mai vrut sa meargă. Am intrat și am separat 5g și 2,4 dar tot nu se conecteaza. Camerele vor numai 2,4. Sunt camere 

Camera IP Wireless HOMEGUARD HGWIP-813

Dacă știți un răspuns sau dacă mai trebuie sa mai modific ceva în router va rămân recunoscator

 

6 Răspunsuri 6

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

@Marian-B: Bun venit în Comunitate. Pe lângă conectarea la un SSID WiFi de 2,4GHz, mai trebuie avut în vedere editarea conexiunii WiFi pentru fiecare cameră. Cauza: datele de conectare nu sunt memorate corect. 

Poți încerca și reinstalarea de la zero cu scanarea QR codului camerei în aplicația utilizată, cum probabil ai procedat inițial. 

Dacă ai încercat deja te așteptăm cu feedback. Spor.

Marian-B
Începător

Mulțumesc frumos, dar nu sunt genul de camere cu cod QR sunt mai simple. Protocolul de instalare - din aplicație dai add, ii dai rețeaua + parola și aplicația generează un cod QR plecare îl dai la citit de Camera.

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

Da, îmi amintesc acea variantă de instalare. Oricum, dacă ai verificat condițiile de conectare și sunt ok, atunci resetează aplicația și camera și reia procesul de instalare.  Ceva la partea cu etapele de confirmare/configurare rețea.... nu e ok.

DanielaH
Moderator

@Marian-B, s-a rezolvat situația?

Bună Daniela,

Nu, nu am rezolvat, sunt în aceasta situație de circa 2 luni. Dacă le mut la alta locație functioneaza. Am mers cu 1 Camera în doua locații diferite și a mers perfect.

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

"Locații diferite" = router diferit? Operator diferit? Distanță față de router? Consider că WLAN-ul routerului nu e configurat similar cu cerințele camerelor. Revino asupra parametrilor rețelei WiFi și va fi ok.