anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aparatul receiver cred ca s-a blocat, nu se deschid programele

Vero1
Junior

Buna ziua, de doua zile nu am semnal. Am tot platit, dar nu stiu ce se intampla.

1000012949.jpg

1000012949.jpg

13 Răspunsuri 13

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu mai trece de pasul acesta sau cum?

Ai verificat cablurile, tot? Poate fi din mai multe cauze. Trebuie luat legătura cu ei la numărul 300/0374300300 sau din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.

În aplicație poți să le scrii, dar de răspuns, vor răspunde probabil mâine. La telefon, îi poți anunța, din păcate, mâine după ora 9.00.

Baftă!

Multumesc frumos am verificat tot am scos cardul tot asa ramine nu are buton de resetare ,pfff cu aplicatia nu prea ma descurc

Atunci trebuie să anunți suportul mâine ( telefonic), pentru că trebuie să te îndrume, eventual să ți-l schimbe. Am avut de vreo două ori astfel de probleme când aveam antenă satelit și mi-au schimbat receptorul fără probleme.

Baftă!

delfinas
#StarMember

Cumva acum 2 zile a fost in zona ta o furtuna/ploaie puternica/grindina, ceva care ar fi putut destabiliza antena parabolica?

Nu au fost probleme multumesc

Ai depasit termenul de plata? In ce zona esti? Vecinii au aceeasi ptroblema?

Nu am probleme cu factura este platit  la termen .Contractul este facut in SPANIA prin un reprezentant dar nu mai lucreaza cu ei .Nu am vecini cu canale ROMANESTI .MULTUMESC

O fi o problema cu semnalul in zona ta, dar asta doar cineva de la tehnic Orange poate sa te lamureasca.

Dacă ești în străinătate, e mai complicat. Eu cred că are aparatul o problemă, dacă nu mai trece de acel pas. Am avut și eu în trecut probleme cu unul care a ,,decedat"

Concret, doar așa stă sau nu are semnal? Adică mai ajunge și la alt pas?

MihaiC99
Campion

Ai încercat să-l scoți din priza câteva minute și apoi să-l conectezi din nou.

Vero1
Junior

Buna ziua.Mai oameni buni chiar nu se poate vorbi cu un agent de orange ?Am mai scris am probleme cu aparatul ,stau in SPANIA chiar nu exista nici o posibilitate de a contacta cu ei ?Am sunat la un numar dar cum nu am numar de orange nu pot ,am pus cnp si robotul nu ma gaseste,am scris imail de o saptamina nu raspund.Cum pot rezilia contractul cel putin nu platesc degeaba.In ROMANIA nu are cine sa se ocupe.Multumesc.

Vero, la ce adresă ai trimis e-mail? Recomandarea noastră este să folosești, așa cum a indicat și Vio73, aplicația My Orange, ca să poți atașa și capturi de ecran.

Buna ziua .Am trimis mesaj cu poza ce ramine pe ecran la servicii cu clientii cu aplicatia nu ma descurc bine am incercat dar vb tot cu un robot .MULTUMESC.