anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Digi - Orange: frecvente diferite in DVB-C?

free2air
Junior entuziast
Salutare,
Am in casa doua fibre, una de la Digi, cealalta de la Orange.
As vrea sa stiu daca pot sa conectez cablul catv de la Orange in acelasi splitter cu cel de la Digi, banuiesc ca se poate daca frecventele DVB-c sunt total diferite pe Orange fata de cele de pe Digi.
Voi ce parere aveti?
8 Răspunsuri 8

Razvan
#StarMember
Nu se poate, deoarece se vor bruia, una pe cealaltă. Dar ca fapt divers, poți face acest lucru ca să te convingi singur de acest lucru.

FLo1
#StarMember
Dacă tot vrei servicii ”2 în 1”, de ce nu alegi un furnizor pe card CI+ și unul clasic (cum îl ai acum) sau printr-o conexiune a unui mediabox cu conectare pe HDMI. Simplu.

free2air
Junior entuziast
Flo1: este o varianta, insa din camera tehnica pleaca catre fiecare TV cate un cablu coaxial. daca se vor bruia unul pe altul nu cred ca voi putea face asta, adica daca sunt aceleasi frecvente DVB-C folosite pe ambii provideri. In cazul de fata, cred ca singura varianta ar fii doua box-uri DVB-C cu Enigma2 si slot CI/CI+ pe ele si sa dau stream in retea pentru unul din provideri.

dragoshalcea
Începător
Se poate doar daca sunt in grile diferite de frecvență. Și anume Digi lucrează în bandă 306-480 MHz " de jos" Orange ar trebui sa fie in 670-890 MHz "de înalte"

cristiarad74
Junior entuziast
Si eu doresc aceeasi chestie sa fac , am incercat dar apar canale de la ambii provideri , dar nu se vad toate de la nici unul . Am inteles ca ar trebuii un combiner , cu un spliter legat invers , adica iesiriile sa fie intrare si intrarea cablu ce merge la tv, tuner .... nu functioneaza decat o parte din canale de la digi , si o parte de la orange . Nu merg toate .Daca stie careva o solutie sunt interesat .

dragoshalcea
Începător
Eu am Digi si Nextgen si functioneaza amândouă, trebuie un filtru de joase pentru Digi si un filtru de frecventa MF 202 pentru Orange Ai in poza montajul meu.

cristiarad74
Junior entuziast
Pare ok , am vazut caracteristicile la modulator dar nu gasesc asa ceva nicaieri. Cel putin in Arad e totul mai saracacios . Poate ma poti ajuta cu info de unde pot achizitiona .

dragoshalcea
Începător
Dipol conect https://www.dipolnet.ro/dipol_connect_srl_m120.htm