anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Distracție în Comunitatea Orange

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Update 28.01

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform condiții validare și termene de confirmare expuse în regulament):

 

Categoria 1

Giany74

adrian87n

milord

mirelcristin

Horicas

Blytzboy

dumic_18

Ștefan 03

radumsk

Pololica

 

Categoria 2

manuela_1

And04

rafa.helper

tenebree

Florin D

 

Categoria 3

delfinas

FLo1

Razvan

 

Categoria 4

Jay

 

Felicitări tuturor câștigătorilor și participanților!

Cu ajutorul vostru, al tuturor membrilor care ați fost și sunteți activi în comunitate, în acest interval de timp am reușit să găsim soluții la 186 întrebări. Răspunsurile voastre vor fi utile și altor membri care vor ajunge în comunitate căutând aceleași subiecte sau subiecte asemănătoare.

 

_______________________

 

Salut tuturor!

 

Ca în fiecare an de când am lansat Comunitatea, întâmpinăm împreună sărbătorile de iarnă cu un concurs.

Anul acesta pornim distracția în Comunitatea cu 4 provocări:

 

Categoria I: 10 autentificări și o abonare

Snow Man dă startul la distracție. Vrei să câștigi unul dintre cele 10 premii (fiecare constând într-o boxă Bluetooth, un trepied pentru telefon și o pereche de căști Bluetooth)? Este foarte simplu. Ca să intri în tragerea la sorți trebuie doar să deblochezi badge-ul “Snow Man” prin obținerea a 10 autentificări în Comunitate, în perioada concursului (în zile diferite) și să fii abonat la newsletterul Comunității. 

 

Pentru abonare trebuie să bifezi căsuța de acord la înregistrarea în comunitate; dacă esti deja membru în Comunitate, este nevoie doar să ai bifată căsuța în pagina de profil (secțiunea “Editează profil”).

 

Categoria II: 23 de autentificări și 30 like-uri

Distracția continua cu împodobirea bradului. Dacă deblochezi badge-ul “Christmas tree” prin obținerea a 23 de autentificări în Comunitate (în zile diferite) și 30 de like-uri, în perioada desfășurării campaniei, poți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 5 premii, fiecare constând într-un smartwatch Xiaomi Mi Watch Lite.

 

Categoria III: 8 Soluții 

Distracția e în toi. Dacă cel puțin 8 dintre răspunsurile oferite de tine la întrebările membrilor comunității sunt marcate ca soluție, unul dintre cele 3 premii poate fi al tau (fiecare constând într-o tabletă Huawei MediaPad T5 10.1 4G).

 

Categoria IV: 2 + 3 și-un review 

Ne distram și câștigăm. Un telefon OPPO Reno 5 5G poate fi al tau dacă îndeplinești provocările de la categoriile 2 și 3 și scrii un review (minimum 700 cuvinte) despre un telefon, Smart TV, căști sau obiect conectat (smartwatch, aspirator, consolă, cameră de supraveghere etc.). Înainte de a posta review-ul vă rugăm să consultați toate condițiile în regulament (art. 7.4).

 

Regulamentul concursului îl găsesti aici. Campania se încheie pe 17 ianuarie 2022, 23:59.

 

Vom contacta câștigătorii pe email, deci stai cu ochii pe adresa asociată contului tau My Orange. Lista câștigătorilor o vom publica pe 28 ianuarie în această pagină.

 

 Mult succes!

#DistracțieÎnComunitate

 

Notificări topic: În momentul în care adăugați un răspuns pe acest topic este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

474 Răspunsuri 474

iuiu88
Cunoscător
Sa ii dam biiiiiiceeee

Stefanuta_danie
Începător
mult noroc tuturor

milord
Junior entuziast
Succes tuturor

Ovidiuvls
Începător
Sărbători frumoase tuturor!!!

Viodav702
Junior
Baftă tuturor!

M_csongi70
Junior
Succes in continuare 🙂

Neaplicabil
Cum aflu când am atins un anumit prag?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@alterego în funcție de condițiile provocărilor: dacă deblochezi badge-ul Snow Man și ești abonat (poți verifica urmând pașii din descrierea topicului), la 2 dacă deblochezi badge-ul principal Christmas Tree (nu doar unul din cele secundare), la 3 dacă ai oferit cel puțin 8 soluții pe care le vom verifica și valida și la ultima provocare dacă ai îndeplinit provocările 2 și 3 și ai scris review respectând condițiile din regulament.

FLo1
#StarMember
@alterego: E simplu. Nu trebuie decât să stai și să contabilizezi numărul de conectări, likeuri sau soluții oferite. Pe această perioadă nu ”e” multe (adică sute). Și mai ales sunt.... ale tale. 😉

Ricardo2411
Începător
In sfârșit, un concurs rezonabil, fara stres ca la Piñata. Mult succes!

Cristina20
Junior entuziast
Cum e cu , consursul nu inteleg de unde likuri ?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Cristina20 like-urile sunt acele inimioare din dreptul răspunsurilor sau topicurilor adăugate. Pentru a primi like este nevoie să fii activă în comunitate și să ajuți alți membri cu răspunsuri, sfaturi, păreri din experiența ta. Mult succes! EDIT: toate detaliile sunt în descrierea topicului (mai sus) și în regulament.

Cristina20
Junior entuziast
Am inteles si prin tragere la sorti sau cum e cu premiile ?

Sarsu
Junior
Bafta tuturor!! 🙂

Eu as dori sa Castig telefon