anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Va doriti sa munciti la Orange?

Miha_Z
#StarMember
Pe prima pagina a Comunitatii, in partea de jos a paginii regasim si rubrica "Cariera". Daca va intereseaza domeniul puteti accesa aceasta rubrica si vizualiza job-urile disponibile.
1 Soluţie acceptată‚

Anca07
#StarMember
Cred ca mi-ar placea sa lucrez in departamentul care se ocupa de inovatii. Sa vii cu idei noi abonamente, cercetare de piata, coordonare echipe pentru a realiza un proiect, si etc. Imi place sa caut solutii, sa vin cu idei si sa ajut la imbunatatire.
Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

Vizualizare soluţie în postul original

19 Răspunsuri 19

iuiu88
Cunoscător
Da ! Mi-ar placea la nebunie sa colaborez cu Orange, lucru de care mi-am dat seama de-abia anul asta, cand am inceput sa il cunosc mai bine ( prin intermediul campaniei "Doneaza net", prin faptul ca e partener Electric Castle si Untold si bineinteles, prin comunitate ) . Eu am terminat in domeniul stiintelor comunicarii, imi doresc foarte mult sa sustin talente si performante ale tinerilor romani, incat sa nu mai trebuiasca sa plece din tara ca sa isi faca un rost, imi place sa consiliez, sa ofer sfaturi, sa ma implic in proiecte inovatoare, sa imi duc taskurile la bun sfarsit cu brio si, pretty much, sa fac lumea un loc mai bun, mai cald si mai confortabil 😄

Vio73
#StarMember
Cine știe, poate unii dintre membrii Comunității vor ajunge să lucreze la Orange!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Neaplicabil
Hmm....da. Poate. De ce nu? 🙂 La cate recomandari am facut pana acum, unele si implementate deja, tind sa cred ca as putea contribui la imbunatatirea serviciilor oferite in momentul de fata. De lucru e cu siguranta, si loc de "mai bine" sunt sigur ca va fi intotdeauna. :)) Asa ca...da. De ce nu? Bring it on.

Ascary
Campion certificat
Atunci aplica pentru Orange, Radu. Astfel vom avea și noi omul nostru in "interior" :))

adrian87n
Cunoscător certificat

facem un update la acest topic si spunem asa :

https://www.bestjobs.eu/en/companies/orange-romania-sa#activeJobs

Stiai ca Orange angajeaza simpaticilor ... ..

Company details

Orange este Liderul pieței de Telecomunicații Mobile din România. La nivel mondial, Orange Group este un furnizor important de servicii IT și telecomunicații pentru companii multinaționale din 220 de țări și teritorii.

Orange România este o companie certificată #TopEmployer, fiind recunoscută pentru condițiile excelente pe care le oferă angajaților.

La Orange, plasăm oamenii în centrul a tot ceea ce facem, în același mod în care responsabilitatea noastră socială și de mediu este esențială pentru strategia noastră. Deoarece echipele noastre sunt cel mai mare atu al nostru și pentru că operăm într-un sector în continuă evoluție, ne asigurăm că experiența angajaților noștri este una cât mai cuprinzătoare și mai plăcută, aliniată cu experiența pe care o oferim clienților noștri.

Bazându-ne pe strategia noastră corporativă și pe angajamentele noastre, suntem astăzi unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicații și servicii digitale.

Brandul Orange a fost creat pentru a simplifica comunicarea umană, aducând astfel valoare comunităților în care activează. 

Suntem o companie digitală care construiește viitorul conexiunii umane - Orange este ceea ce suntem și ceea ce facem, în fiecare zi.

Dacă vrei să contribui la experiența Orange, să fii parte dintr-o echipă sclipitoare și să beneficiezi de avantajele unui Angajator de Top, urmărește oportunitățile de carieră și înregistrează-te cu propriul tău cont pe orange .ro/jobs. Chiar dacă job-ul pe care îl cauti nu e deschis în prezent, având un cont activ la Orange, vei putea fi informat la timp despre noile oportunități.

Ți-ar placea să știi mai multe despre viața la Orange?

Te așteptăm pe orange. ro/jobs/life-at-orange !

adrian87n_0-1690461785473.png