anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mesaj pe sms de la 1257

DUNE76
Începător

Salutare! Am primit pe sms mesajul de la 1257 de comanda la serviciul Pim Pin. Nu mă pot dezabona...cost 3 euro🤪am răspuns cu STOP PLAY și STOP BINE...răspuns comanda invalida. Am un nr de tel în sms...deja am cost suplimentar 

1 Soluţie acceptată‚

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Salut, @DUNE76. Bine ai venit în Comunitatea Orange!

Ai reușit dezabonarea apelând numărul menționat mai jos de membrii Comunității?

Dacă te-a ajutat unul dintre răspunsurile primite, te rugăm să îl marchezi ca soluție pentru a veni în ajutorul altor membri care se confruntă cu o situație similară.

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

MihaiC99
Junior

Salut,

Ai un topic similar aici.

Ai sunat la numărul de telefon 0318262751 pentru dezabonare

https://pic2lands.com/general/ro/lp1_rtyuew/ 

delfinas
#StarMember

"4. Condițiile de dezactivare

4.1. Utilizatorul foloseste această Aplicație penrtu ce îmbunătățește calitatea imaginilor. Aplicația este cu tarifare unica și nu necesita dezabonare. Pentru detalii suplimentare, puteți contacta Furnizorul de conținut la adresa propulse.ro@silverlines.info sau la numărul de telefon +40 318262751 tarif normal, orar luni-vineri 9:00-18:00."

DETALII: https://pic2lands.com/general/ro/lp1_rtyuew/termz.html

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

Salut, @DUNE76. Bine ai venit în Comunitatea Orange!

Ai reușit dezabonarea apelând numărul menționat mai jos de membrii Comunității?

Dacă te-a ajutat unul dintre răspunsurile primite, te rugăm să îl marchezi ca soluție pentru a veni în ajutorul altor membri care se confruntă cu o situație similară.

Am sunat la numărul de telefon din sms 0318262751 și am urmat indicațiile robotului. Dezabonare în 24 de ore. Să vedem

ionpintilie777
Junior entuziast

Oameni buni escrocheria aceasta are peste 2-3 ani cu acest cost suplimentar de la 1257 ,oare Orange nu este in stare sau nu doreste sa ia masuri in aceasta privinta ? Ditamai compania permite asemenea mizerie. O vina o au si oamenii ca nu fac plangere impotriva Orange ,e plin internetul cu aceasta problema de la nr 1257 si Orange se face ca ploua.

Am primit un link cu promoția dacia catena și de acolo...nah hoție de date...o păcăleală 

Sigur sunt în legătură cu ei, au o parte din banii furați de la noi.. La operatoriidin afară puteai, din aplicație sa blochezi orice astfel de hoți, aici nu, le convine sa participe la hoție