anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cat de utila vi se pare comunitatea orange?

Eduard280694
Junior
Curiozitate despre comunitatea orange - cat de utila vi se pare?
16 Răspunsuri 16

Miha_Z
#StarMember
Comunitatea Orange mi se pare foarte utila. Daca ai o neclaritate in privinta unui lucru, cu ajutorul membrilor ti-o poti clarifica. Si in plus poti dobandi cunostinte noi.

Vio73
#StarMember
Și mie mi se pare foarte utilă. Ea vine cu întrebări și răspunsuri la mai toate problemele întâmpinate de utilizatorii serviciilor Orange și are rolul de liant între clienți și companie. Aici vii în contact cu membri care știu anumite lucruri, pe care poate tu nu le știi și uite așa, învățăm unii de la alții lucruri noi, care ne sunt sau ne pot fi utile.

Jay
Campion certificat
N-as putea sa spun un procent sau sa dau o nota, dar, o consider utila. Cred ca poti afla lucruri noi, pentru ca printre membri sunt si persoane care stiu mai multe lucruri pe partea tehnica, sau care folosesc anumite servicii pe care nu le folosim toti.. Daca ai o nelamurire, intreband, poti afla raspuns la ea, pentru ca e posibil ca si altcineva sa fi trecut print-o situatie asemanatoare si, astfel, te poti ghida si dupa experientele altor persoane.. Tie cum ti se pare comunitatea sau cum o vezi, avand in vedere ca tocmai ai devenit membru? 🙂

Laura_cio
Senior
Mi se pare foarte utila aceasta comunitate deoarece este un grup de oameni care își împart păreri, interese comune. Ne permite sa interacționăm in aflarea de lucruri noi, in găsirea de soluții, in a dezbate tot ceea ce tine de o tema comuna: ORANGE.

Szabolcs
Explorator entuziast
Mi se pare foarte utila.

teacher_
#StarMember
Aceasta idee de comunitate este binevenita, din mai multe motive. In primul rand, pentru că oferă răspunsuri la unele probleme minore, care nu necesita apeluri la numărul 300 sau deplasarea în Orange shop sau Store pentru rezolvare. In al doilea rând, pentru că, cu ajutorul ei, se depistează unele probleme și nemulțumiri pe care consumatorii le au vis a vis de Orange și serviciile sale. Tot ceea ce noi scriem aici este moderat și vizualizat. Este ca atunci când tu suni la o companie și ți se spune că apelul va fi înregistrat în vederea îmbunătățirii serviciilor. De asemenea, poate fi considerată un proiect pilot în general, eu nu am mai auzit de nici o astfel de comunitate, la nici o firmă. Sigur, mai sunt site-uri care abordează probleme generale, dar nu strict ale unei companii. Și nu în ultimul rând, este o latura socială, in care vezi implicarea unor categorii de persoane, care încearcă (așa cum pot) sa ajute alte persoane. Părerea mea este că, daca cineva are nevoie de ajutor in orice problema legata de Orange, poate să adreseze o întrebare aici liniștit, pentru că, din cele câteva sute (sau mii) de persoane de aici, sigur se vor găsi 2 sau 3 sa dea un răspuns, iar acesta poate fi citit în liniște, fara alți nervi sau stres, pentru că, conform unor studii, oamenii se exprima cel mai bine in scris, atunci când nu sunt supuși unor factori de stres. Sper că ți-am răspuns la întrebare. Îți doresc numai bine, și bine ai venit in comunitate!

Anonim
Neaplicabil
Cred că este cea mai bună modalitate de a te lămuri despre anumite aspecte sau probleme întâlnite de ceilalți membri și de a găsi o soluție împreună. Această comunitate sper că va ajuta mulți clienți, foști clienți sau viitori clienți Orange.

Anca07
#StarMember
Aceasta comunitate m-a ajutat in diverse situatii in care m-am aflat, de cand s-a infiintat. Cat de utila este? Din punctul meu de vedere este foarte utila! De ce? Deoarece primeste raspunsuri la diferite intrebari, din experienta proprie. Adica, ai sansa sa vezi "what does this button do"? inainte de a il apasa. Membrii comunitatii iti vor raspunde prompt, si este aproape imposibil sa nu primesti rapsuns la una dintre intrebarile adresate de la cel putin un membru al acestei comunitati.

Pastilchen
Explorator
Subscriu și eu celor spuse de membrii comunității privind utilitatea Comunității Orange. Da, e foarte utilă. Tocmai mi-a fost confirmat acest lucru - dacă era nevoie - cu câteva zile în urmă, când am primit, prompt, soluții la problema ce o aveam cu mobilul. E și un sentiment plăcut să fii permanent conectat unui grup de oameni cu deschidere și disponibilitate spre Celălalt și spre "nou".

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, @Eduard280694! Felicitări pentru primul topic deschis în comunitate. Sper să te ajute discuțiile de aici și așteptăm și părerea ta cu privire la Comunitatea Orange!

Zeull
Junior
Aici găsești răspunsuri pentru orice nelămurire

Firefly
Cunoscător
Foarte utila, am aflat multe lucruri noi precum ca îți poți face rovinieta cu ajutorul unui sms, ceea ce mi se pare foarte tare . Orice nelămurire am vin și caut aici, dacă nu găsesc răspunsul pun o întrebare și tot îl aflu.

Vio73
#StarMember
Și eu am înțeles și învățat o multe lucruri utile, de care habar nu aveam.

Ascary
Campion certificat
Învățăm unii de la alții.