anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Bine ai venit! Hai să ne cunoaștem

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut!

 

Bine ai venit în Comunitatea Orange! Eu sunt Mihaela, Managerul Comunității și mă bucur foarte mult să fiu aici, alături de voi!

 

M-am născut în București și încă locuiesc aici, îmi place chiar dacă este un mediu agitat și “zgomotos”. Totuși nu m-aș supăra deloc să locuiesc undeva pe plajă, să mănânc mango și să beau apă de cocos la micul dejun :)) Deci v-ați dat seama deja că sunt persoana care iubește căldura, apa, plaja, marea 😄 Altceva … sunt cinefilă, îmi place la nebunie să călătoresc, iubesc animalele și îmi doresc să trăiesc o viață cât se poate de eco-friendly.

 

Dar cam atât despre mine, vreau să vă cunosc și pe voi! Hai să ne cunoaștem!

 

Apoi descoperă ce poți face în comunitate accesând link-ul de aici.

459 Răspunsuri 459

DanielaH
Moderator
@Ștefan_6, bun venit în Comunitate! În pasul următor poți adăuga o întrebare sau poți ajuta alți membri prin a le răspunde la întrebări. Te mai așteptăm.

Ascary
Campion certificat
Salut Stefan si de la mine 🙂 Suntem aici multi prieteni gata sa te ajutam cu un raspuns daca ai o intrebare. Toate cele bune.

Razvan
#StarMember
Bun venit noilor colegi în comunitate. Sperăm să vă simțiți bine și să stăm cât mai mult de vorbă despre tehnologia de zi cu zi.

Gianni
Cunoscător certificat
@Ștefan 6 bine ai venit în comunitate, te așteptăm pentru a dezbate noi informați și noutăți, despre actuala tehnologie. Un salut călduros și toate cele bune.

Vio73
#StarMember & January's Problem Solver
Bun venit și celor mai noi colegi, alături de noi!

Gaby_3
Junior
Deja mă simt bine în această comunitate. Am pus o întrebare și am primit deja răspunsuri. Le mulțumesc tuturor celor care au răspuns. Telefonul a fost luat la liber, deci doar o reclamație ANPC vă lămuri lucrurile. Vestea bună este că portarea e în curs de rezolvare, am vorbit cu un operator Orange azi dimineață. Vodafone tot nu m-a contactat. Despre mine: am fost profesor, acum sunt la pensie, îmi plac istoria, filmele bune și am 1câine si 2 pisici, maidanezi cu"pedigree", salvați de pe stradă, sigur urmași ai altora în decurs de mai bine de 25 de ani. Nu folosesc retele sociale, doar WhatsApp, iar în afara casei ascult muzică pe Walkmen. Cam atât.

Ascary
Campion certificat
Gaby ne bucuram ca te simti bine aici in comunitate unde mai aflam una alta despre serviciile Orange in special si despre tehnologie in general. Ai grija de tine si de animalute. 🙂

Gianni
Cunoscător certificat
Gabi bine ai venit în comunitate,ne bucurăm că ești alături de noi și te simți bine . Te așteptăm cu noi întrebări în continuare. Multă sănătate și toate cele bune.

Andreea_22
Începător
Buna! Sunt Andreea din Galati si ma bucur ca fac parte din aceasta comunitate. Am un bebelus de 4 luni care imi ocupa tot timpul, dar cand doarme ma mai ocup si de mine.

DanielaH
Moderator
@Andreea_22, bun venit! Salutări bebelușului din partea noastră! Toate cele bune!

Gianni
Cunoscător certificat
@Andreea 22, bine ai venit în comunitate, salutări bebelușului, te așteptăm alături de noi cu întrebări ,sugestii, răspunsuri la întrebări pentru a-i ajuta pe cei care sunt în impas. Toate cele bune...!))

Jon_1
Începător
Unu 4657658767

Vio73
#StarMember & January's Problem Solver
Bun venit în Comunitate! Sper ca aici să găsiți răspunsul la întrebările pe care vi le puneți și să avem o comunicare civilizată!

Marian_28
Începător
Orange este cel mai puternic din România , aș vrea să dispară "Telekom , vodafone și Rcs-Rds"

Jay
Campion certificat
Salut!.. Concurenta este binevenita, zic eu.. E un mod de a mentine îmbunătățirea constanta a serviciilor, deci pentru noi, ca și clienți, este un lucru bun ca exista și alți operatori.. Monopolul nu este un lucru bun, din punctul meu de vedere.. 🙂