anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sunt de peste 16 ani la ORANGE, voi ce intrebare aveti ?

siminiuciudit
Începător
intrebari
raspunsuri
4 Răspunsuri 4

svetalex
Senior certificat
@siminiuciudit Bine ai venit în comunitate! Accesează linkul de mai jos și găsești toate detaliile legate de comunitate: https://comunitate.orange.ro/categories/4526-despre-comunitate Dacă ai nelămuriri sau întrebări, te rugăm să revi cu mai multe detalii

Razvan
Campion certificat
Bun venit în comunitate. Ne bucuram că faci parte și că ești un client fidel la ORO.

DanielaH
Moderator
@siminiuciudit, îți urăm și noi bun venit în Comunitate! Ai o întrebare pentru noi? Îți dorești să afli informații de la ceilalți membri cu privire la serviciile și produsele Orange? Uite aici câteva sfaturi despre cum să cauți o informație în Comunitate și cum să formulezi o întrebare în cazul în care nu ai găsit ce căutai: https://comunitate.orange.ro/questions/1987097-adaug-intrebare-primi-raspunsul-potrivit https://comunitate.orange.ro/questions/1992540-gasi-raspunsul-intrebarea Te mai așteptăm!

Vio73
Campion certificat
Salutare și bun venit în Comunitate! Ne bucurăm că ești alături de noi într-o mare familie și apreciezi produsele și serviciile Orange, având atâta vechime.Eu am peste 22 de ani, dintre care peste 20 ca și abonat. Mă gândesc că dacă nu ți-ar fi plăcut la Orange, nu ai fi stat atâta timp. Sigur, ca peste tot, există și aspecte pozitive și negative, iar totul este perfectibil.