Întrebare fară răspuns

Ce pot face în comunitate?

 

Scopul acestei comunități este de a vă ajuta să găsiți răspunsuri la întrebările voastre despre produsele și serviciile Orange. Simplu, eficient și fun!

Este o comunitate în care membrii se ajută reciproc. Împreună ne dorim să menținem un mediu productiv, prietenos și distractiv în același timp. De aceea am creat și un sistem de recompensare. Sper că îți place să te “joci” și că ești competitiv :D

 

Aici poți găsi informații și sfaturi referitoare la folosirea comunității:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 5

Atenție,Comunitatea creează dependenta :) Este prima pagina pe care o deschid dimineața și ultima pe care o închid noaptea.

Aștept cu nerăbdare a mărirea familiei Comunitate,astfel vom primi mai multe întrebă,mai multe răspunsuri și evident mai multă informație pentru noi toți.

Mulțumim mult pentru informare! Am găsit aici mare parte din răspunsurile la întrebările mele. Imi place foarte mult imaginea cu schema funcționarii comunității.

Cred ca sunt foarte bine venite aceste postari.. e mai usor de gasit o informatie care te intereseaza despre comunitate cand, in afara de ghid, le mai gasesti presarate pe ici pe colo :)

Tot ce nu stii doar intreaba / Si sunt gata sa te-ajute / O gramada de persoane /Cu sfaturi utile...multe / Sa ai de unde alege / Cel mai bun sa-ti foloseasca / Ca-n Comunitate este / Atmosfera prieteneasca / Iara de alegi ca tu / Sa ramai chiar printre noi / Respecta si multumeste / Pentru sfaturi la nevoi

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!