la 15-09-2026 09:03 PM
Salutare din nou, dragi colegi de forum!
Astăzi o să fac un mic review despre OPPO Enco Air5 Pro, pentru că mi-am dat seama că, deși este sau pare un brand low-cost, pot spune cu tărie că am rămas de-a dreptul șocat de calitatea audio a acestor căști.
Folosesc căști audio in-ear de câțiva ani, timp în care am avut mai multe modele low-cost, de la câteva zeci de lei până la câteva modele ceva mai scumpe, cum ar fi cele de la Skullcandy, de exemplu. Niciodată nu am dat însă mai mult de 400 de lei pe o pereche, pentru că eu consider că genul acesta de dispozitiv nu merită mai mult. Este, bineînțeles, strict părerea mea personală. 😃
În fine, de aproximativ 8 luni folosesc OPPO Enco Buds3 Pro, de care am fost și sunt în continuare mega încântat, în special datorită bassului profund pe care îl pot genera niște căști atât de minuscule.
De ceva vreme am simțit însă nevoia să am niște căști cu un sunet la fel de bun și cu un bass la fel de profund, dar care să aibă neapărat și ANC. Am tot citit pe internet că, de obicei, căștile in-ear stau destul de prost la acest capitol în comparație cu niște căști standard on-ear sau over-ear, de exemplu.
Ei bine, OPPO Enco Air5 Pro sunt parcă din altă dimensiune... Efectiv am rămas mască atunci când am ascultat sunetul atât de curat și de profund, iar ANC-ul te deconectează aproape complet de zgomotele din jur.
Consider că aceste căști sunt subestimate și nu cred că li s-a făcut suficientă reclamă până acum. Deși nu am testat modele mult mai scumpe, sincer cred că pot concura fără probleme cu modele și branduri premium.
Pentru prețul lor, eu unul sunt extrem de impresionat de ceea ce oferă.
Câteva fotografii cu produsul:
Specificațiile lor:
Audio
ANC
Baterie
Construcție
Alte funcții
Ce îmi place:
Ce nu îmi place:
Este un model de casti lansat in acest an și se găsesc la marile magazine online de la noi din țară la un preț cuprins între 350 și 380 de lei.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor