anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Bine ai venit! Hai să ne cunoaștem

MihaelaA
Ex Community Manager

Salut!

Bine ai venit în Comunitatea Orange! Eu sunt Mihaela, Managerul Comunității și mă bucur foarte mult să fiu aici, alături de voi!

M-am născut în București și încă locuiesc aici, îmi place chiar dacă este un mediu agitat și “zgomotos”. Totuși nu m-aș supăra deloc să locuiesc undeva pe plajă, să mănânc mango și să beau apă de cocos la micul dejun :)) Deci v-ați dat seama deja că sunt persoana care iubește căldura, apa, plaja, marea 😄 Altceva … sunt cinefilă, îmi place la nebunie să călătoresc, iubesc animalele și îmi doresc să trăiesc o viață cât se poate de eco-friendly.

Dar cam atât despre mine, vreau să vă cunosc și pe voi! Hai să ne cunoaștem!

Apoi descoperă ce poți face în comunitate accesând link-ul de aici.

459 Răspunsuri 459

Vio73
#StarMember
Bun venit în Comunitate, Paul!

Dorel_Lupu
Începător
Bună Mihaela, eu sunt DODO m-am născut la Cluj-Napoca, locuiesc în Sibiu și doresc pe această cale să îți mulțumesc pentru primirea în comunitatea Orange!

Cosmin_ANTOHI
Începător
Bine v-am gasit. Aici Galati-ul

Geo_1
Începător
Salut... !

Vio73
#StarMember
Bun venit în Comunitatea Orange, cea mai tare comunitate online din România!

Ioana_4
Junior
Buna, sunt Ioana si sunt din Bacau

teacher_
#StarMember
Buna tuturor. Sa nu uitați să vă logați cat de des puteți, și să participați interactiv la aceasta comunitate. Mult succes și spor 🙂

Ioana_4
Junior
Buna ziua, bine v-am regasit

mariussruben89
Explorator entuziast
Bun venit tuturor, celor noi, in aceasta superba comunitate, speram ca vom fi in numar cat mai mare !!!

mario_3
Junior entuziast
Buna eu sunt Marian,sunt din Galati si sunt client Orange, de aproape 20 de ani si imi place sa fiu la curent cu toate noutatile si ofertele de la Orange

Rares_Axintoi
Junior
Bună! Sunt Rareș. M-am înscris în această comunitate pentru a afla lucruri noi.

teacher_
#StarMember
Bun venit dragi colegi. Dacă aveți nelămuriri legate de Orange, nu ezitați să întrebați.

Ioana_4
Junior
Ce pot face în comunitate?

DanielaH
Moderator
@Ioana_4, bun venit! Găsești răspunsul aici: https://comunitate.orange.ro/questions/1983008-comunitate. Te așteptăm.

Razvan
#StarMember
Bun venit noilor colegi și sa fie cât mai mult timp alături de Orange România.