anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pinata party - nu e corect să ne luați punctele acumulate

Marcolino
Începător
Domnilor, nu e corect să ne luați punctele acumulate în pinata party (sau cum s-o fi chemând), pentru că, de exemplu, eu, cred că am strâns câteva mii de puncte și imi dispar toate ( punctele sunt de când am abonamentul - de un an). Nu mi se pare ok regulamentul ăsta, pentru că în felul ăsta eu nu o să pot participa niciodată la vreun concurs. De exemplu, luna trecută, aveam mai bine de 900 și când verific iar, nimic, zero, iar au dispărut toate, că in fiecare lună. V-aș propune să ni le lăsați, că doar și noi am fost cinstiți și v-am plătit și când ne-om aminti, poate reușim să ne înscriem și noi la vreun concurs de ăsta . Deci vă zic, de mai bine de un an, n-am reușit să fac nimic cu punctele, pentru că îmi dispar lună de lună!!!
5 Răspunsuri 5

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Odata ce ai ajuns la 1000 de puncte, intri automat in tragerea la sorti, din cate stiu eu. Punctele se sterg... Si exista un motiv pentru asta. Daca s-ar pastra, unii ar porni in noua campanie cu un avantaj (cateodata substantial). Ceea ce n-ar fi tocmai corect. De aceea s-a decis sa se stearga, la inceputul fiecarei campanii. Cu toate astea, daca nu ma insel, te anunta inainte sa expire, tocmai ca sa le consumi, si sa nu le pierzi.
Client Orange

Salut,ce nu gasesc eu sunt acei "castigatori" ai premiilor fizice in urma extragerilor. Daca sunt!!

Vio73
#StarMember
Salutare! Cu punctele din Pinata poți să-ti activezi opțiuni cu net nelimitat pe numerele de pe cont, opțiuni tv go, etc. Nu ai ce face cu ele dacă le păstrezi! Oricum, ele și folosite se contorizează și dacă ai o șansă, ești extras la tragerea la sorți, indiferent dacă ai folosit punctele sau le păstrezi. Dar nu ai ce face cu ele dacă le păstrezi și e păcat să nu le folosești! Baftă!

Anonim
Neaplicabil
@Vio73 cu punctele de la Pinata Party care tocmai s-a încheiat nu prea te lăsa să faci nimic... cel puțin în cazul meu nu-mi arăta nici un număr eligibil pentru a activa ceva ci-mi spunea să adaug număr... abonament cu totul nelimitat... și prepay aflat în perioadă de grație... nimic... secetă...

Vio73
#StarMember
Dacă nu ai mai multe numere pe cont, și nici nu reîncarci, da, e o problemă.