06-01-2023 09:37 PM - editat 06-01-2023 09:51 PM
Buna tuturor,
Prin luna iulie a anului trecut am cumparat un telefon Samsung Galaxy A52s 5G 128 GB Dual SIM de la Orange, prin migrare de la OrangeMeStart la Fun8, pe 24 de luni. La achizitie am folosit punctele Thank You acumulate pana la acel moment si astfel am achitat in jur de 100 de lei (un pret extrem de bun zic eu).
Am decis sa achizitionez acest telefon deoarece vechiul Samsung J5 2017 nu mai facea fata “provocarilor” de zi cu zi, bateria se descarca foarte repede iar spatiul de memorie era aproape plin.
Nu voi insista prea mult pe detaiile tehnice ci voi incerca sa ma focusez pe ceea ce consider important de mentionat despre acest telefon, raportandu-ma la calitate-pret:
Cateva puncte slabe ale acestui dispozitiv:
- nu are eSim;
- nu are incarcare wireless.
Sunt multumita de achizitie in ansamblu, telefonul pare sa fie fiabil si reuseste sa indeplineasca cerintele pe care mi le doresc. Sper ca acest review sa fie util si sa ofere o viziune celor interesati sa cumpere acest telefon.
Deocamdata pe site-ul Orange nu mai este in stoc, dar in caz ca va fi readus, poate fi achizitionat de aici: https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-galaxy-a52s-5g-128-gb-dual-sim-black
Daca va pot ajuta si cu alte informatii, puteti scrie in comentarii si raspund cu mare drag!
Toate cele bune!
Poze realizate cu telefonul:
la 09-01-2023 09:56 AM
Mulțumim mult pentru review!
Te mai așteptăm în Comunitate.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor