anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferta in magazin - net 500, TV, FUN 11 + NOTE 12 PRO CADOU... totul la 13 Euro

paulradumacarie
Junior entuziast

Buna ziua,

 

A mai accesat cineva oferta din titlu? Adica platesc 13 euro pentru NET, TV SI FUN11 si primesc telefonul gratuit? Draguta fata din magazin, mi-a scris si pe brosura acest pret. Ce imi scapa?

30 Răspunsuri 30

Pololică
#StarMember

Link sau poza cu brosura? 13E=65 lei (1E=5 lei).

Fara sa ma uit pe site, oferta ar fi Mobil 11E + Servicii fixe 2E. Din ce stiu, la 2E (10/11 lei) ar fi Net 500Mbps si TV Explore (practic, varianta de baza).

Ca sa faci o comparatie (de la concurenta):

  • Digi 17E (6E TV+6E Net+5E Mobil)
  • Vodafone 22E (13E Servicii fixe) + 9E cel mai mic abonament (se pot face reduceri la telefoane)

La cei doi competitori, grilele TV sunt cele maxime (peste 200 canale).

 

EDITARE: la Vodafone stiu ca ofera reducere pentru Servicii Fixe+Mobile, dar depind de valoarea serviciului mobil, deci, din cei 22E, sigur se ajunge sub 20E.

paulradumacarie_0-1688633293441.png

:)))) Iniatial i-am spus ca as vrea doar fun 11 cu note 12 pro la 49 de euro, dar apoi a spus ca pentru inca 2 euro in plus pot avea aceasta oferta....

Precizez ca este la portare

Ofertele de portare sunt mai bune decat cele standard (clientii noi cu deschidere numar nou direct la operator). Din ce vad, pare oferta reala (plus ca este exact cum anticipam: Fun 11+ TV si Net minime (500Mbps si TV Explore, adica baza).

PS: ai facut calculul? Pe langa mobil, alegi telefon la 49E sau 2E pe luna extra (serviciile fixe) si ai telefonul gratuit. As merge pe varianta propusa. Oricum ai fi dat banii respectivi, dar beneficiezi de ceva in plus fata de telefon: serviciile fixe.

In contextul asta, as accepta oferta. Poti verifica cum se comporta serviciile fixe si, daca nu iti convin, le poti inchide (repet, platesti la fel: ori 49E pe telefon, ori cate 2E lunar pentru serviciile fixe si ai aparatul gratuit.

Doar sa te uiti la stelute: promotia la 2E stiu ca era, la un moment dat, doar pentru 12 luni (din cele 24 contractuale).

E pe bune și e ok oferta. Deci dacă zona pentru serviciile fixe îndeplinesc condițiile din ofertă, este chiar o alternativă avantajoasă de pachet. Succes.

Salutare!

Poate fi o ofertă de genul, dar vezi să fie pe 24 de luni. Sunt destule cazuri în care ai pe la 8 euro tv+net+ mobil care are nelimitat voce și 30 GB net. Au fost pe 12 sau 24 luni astfel de oferte locale și încă mai sunt. Pe la mine au rupt cu oferta asta, dar mare atenție la contract, să vezi pe câte luni este.

Baftă multă!

@Pololică: DIGI: poți avea chiar și un minimal de (TV+Net+Mobil)=5+6+2=14E. Iar în unele cazuri se poate aplica și o reducere de 50% pentru 4 din 24luni. Dar bineînțeles.... unde se poate și merită. 

Da, am uitat ca au si telefonie de 2E (de 2 si 3E), dar, eu avand 4 numere la ei, nu le vad rostul.

Iar pentru perioada de 4 luni reducere cu 50%, calculasem ca media este de 11E pe luna (la care se adauga mobilul). Si pentru 1E lunar in minus... Fiecare isi face calculele in functie de nevoi si buzunar.

 

PS: acum vad ca, pe langa tragerea pe dreapta a cartelelor (prepaid), au scos si abonamentele Avantaj.

Razvan
#StarMember

In broșură, scrie că oferta cu preț redus este în primele 6 luni. 

Tipa din magazin mi-a spus ca platesc 13 euro 2 ani....ori a mintit!!!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Cand ceva e prea bun ca sa fie adevarat, de cele mai multe ori, nu e.

Oferta mi se pare prea buna ca sa fie adevarata. Cu siguranta e ceva ascuns pe undeva. Probabil pe partea de telefon. Nu cred ca da nimeni telefon de 1400 de lei la 0 lei doar ca te portezi tu din alta retea.

Deci recomand atentie sporita!

Client Orange

In ianuarie 2018, am facut portare din Vodafone in Orange si am primit Huawei Nova P8 Lite (2017) gratuit la doua abonamente (portarile au fost in doua magazine separate, la ore diferite, nu in acelasi timp).

Telefonul era aproximativ 250E (conform BNR, cursul de vineri, 26.01.2018, a fost 4.6658 lei, adica un pic sub 1.200 lei). Valoric vorbind, 1.200 lei in 2018 erau un pic mai valorosi decat acum (as merge spre suma avansata de tine).

Anul trecut, tot in ianuarie, la fidelizare, am primit niste puncte extra, dar a fost si o promotie sustinuta de Huawei, primind o reducere suplimentara. Daca se intampla la fel si in cazul de fata (Orange face o reducere, la care se adauga si una a producatorului), s-ar putea sa fie asa cum zice colegul nostru.

In momentul de fata nu vad sa fie vreo problema de credibilitate in niciuna din parti (nici la coleg, nici la magazinul Orange).

Tot din experiente (nu doar cu Orange, ci si cu Vodafone): pe site apar informatii standard, iar magazinele proprii (nu partenerii) mai pot veni cu ceva extra, in functie de serviciile contractate.

Cu titlu de exemplu: Orange ofera reducere de 250E pentru portare, magazinul poate face reducere de inca 10% daca clientul semneaza si pentru servicii fixe. 250E+10% = 275E (care ar fi 1.375 lei). Daca stai sa te gandesti, 10% nu pare mult, dar virgula s-ar putea sa reduca la 0 un avans.

Dar, evident, sunt de acord cu recomandarea facuta de tine: atentie sporita sa nu sara iepurasul din palarie.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Aha. Ooook, atunci sa fie intr-un ceas bun. :))

Ce mi-a sarit in ochi e acea mentiune de 99 RON/luna in primele 6 luni. Dar abonamentul de servicii e 13 euro, ceea ce, la un curs de aprox 5 RON/1 Euro = 65 RON doar serviciile. Deci...telefonul sa inteleg ca e 34 RON....in primele 6 luni? Si dupa aceea?

Ok, sa zicem ca nu e 99 de lei pe luna. Sa zicem ca e 65 de lei pe luna (13 euro cu absolut tot inclus)....in primele 6 luni. Ce se intampla dupa aceea?

Ceva imi da cu virgula la toata oferta asta.

Plus ca, din poza inteleg ca ar trebui selectate niste pachete de servicii acolo. Niste preturi. Nu e selectat nimic. Dar avem un 13 euro....care ar trebui sa fie fromat din...ce, mai exact? Pe ce perioada? In ce conditii?

Client Orange

Sunt incercuite primele 3 casete (Fiber 500, TV Esential si Fun 11). Nu vad cel mai bine, dar 99 lei s-ar compune din preturile din aceleasi casete din partea stanga (25+25+47 daca vad bine) si au o steluta care imi e greu sa vad unde ar fi (sigur e ceva puchinos pe undeva).

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Exact. La aia ma refeream. 🙂 26 sau 31 la Internet si la TV, 47 sau 58 la Voce. Deci da, cel mai probabil va fi: 26 + 26 + 47 = 99 RON. Dar...nu e mentionat nimic concret. Nu e bifat nimic. Doar trimiteri la subsol....unde de obicei nimeni nu citeste. Si in cazul asta specific nici nu se vede foarte clar. :))

Dar exact acea portiune mi se pare cea mai importanta din toata pagina.

Sa inteleg ca acel 99 e de fapt un 13 euro...65 de lei? Pe aceleasi 6 luni ca si cei 99 de lei? Daca da....trebuie vazut ce se intampla dupa cele 6 luni. Pentru ca momentan nu reiese de niciunde ca oferta ar fi pe 24 de luni.

 

Client Orange