anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Concurs Pinata Party este pe bune ori vrajala......

florinasauciuc
Începător
 
6 Răspunsuri 6

florinasauciuc
Începător

Poate  cineva dinter castigatori sa dovedeasca ca a castigat ceva vreodata....eu nu....

 

@florinasauciuc: Ca să câștigi trebuie să participi. Dacă nu ai câștigat este de la sine de înțeles că nu ai ce ”dovedi”. Dar găsești topicuri în Comunitate incusiv cu imagini ale premiilor primite de câștigători, mai ales de la edițiile în care existau și premii săptămânale. Și DA, premiile sunt pe bune, listele cu câștigătorii prezentate după fiecare ediție nu sunt doar o invenție de nume. Oricum, este la libera alegere dacă participi sau nu.

Ca recomandare: Participă la acest concurs DOAR dacă ești optimistă. Pesimiștii au avut doar de pierdut. Succes.

Pololică
#StarMember

Desi la Pinata nu am castigat premii fizice (nici nu mi-am pus problema intrucat stiam ca sansele sa le castig sunt, practic, minime si foarte multi doritori), m-au interesat mai mult celelalte premii (net, optiuni, etc) de care aveam mai mare nevoie: net pentru folosirea Orange TV Go (aplicatie la care ma uitam cand la Digi nu era ceva sa ma intereseze).

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

Da, eu am câștigat in primele versiuni ale Pinatei, când erau premii fizice. La fel si persoane apropiate mie. Din păcate, de când s-a modificat regulamentul si s-a făcut cu tragere la sorți...sorțile se pare ca n-au mai ținut cu mine. Dar din câte am înțeles, da, au mai fost câștigători si in versiunile mai noi de Piñata Party.

Client Orange

Miha_Z
#StarMember

Nici eu n-am mai câștigat de când au început cu tragerile la sorti. Dar când au fost premii fizice săptămânale am câștigat câteva premii, unele din ele chiar valoroase. Se pare că pe mana mea sunt norocoasa, pe a altuia nu mai sunt. 😂

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Pe principiul “norocul ti-l mai faci si singur”. :))

Client Orange