anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Programul Orange Hot Summer 2019

Razvan
#StarMember
De 10 ani, la Orange ai oferte hot în fiecare vară: fiecare grad peste 20 îți aduce o reducere de 1%. Mai mult, anul acesta ai 15% reducere aniversară când afară sunt 30°C. Fii cu ochii pe magazinul online pentru că uneori chiar și temperaturile mai mici de 20° îți pot aduce reduceri.
https://www.orange.ro/oferte-speciale/?utm_source=community&utm_medium=question&utm_campaign=hot%20summer
Chiar dacă subiectul a mai fost dezbătut la general, m-am gândit sa facem câte un topic anual, în care să publicăm ofertele disponibile în fiecare zi în perioada în care programul este activ. Sunteți de acord?
1 Soluţie acceptată‚

FaraUnID
Campion certificat
Termene și Condiții: - Campania se desfășoară în perioada 8 iulie – 2 septembrie 2019, în limita stocului disponibil. - Temperatura de referință în baza căreia sunt acordate reducerile din campanie este furnizată de INMH, București. - Pot exista diferențe între procentul de reducere afișat și temperatura de afară, în sensul că poate fi adăugată o reducere personalizată. Aceasta se consideră “Temperatura Orange”, sau „Temperatura aniversară”, și va fi marcată corespunzător. - În cazul achiziției de telefoane și modemuri, reducerile se acordă la activarea sau prelungirea unui contract, pe 24 de luni, iar în cazul accesoriilor, obiectelor conectate și tabletelor reducerile se aplică la prețul standard. - Reducerile se aplică tuturor produselor din magazinul online, excepție făcând produsele Playstation, Apple Watch, Nintendo, Google, Xiaomi și televizoarele Samsung, JVC si LG. - Produsele care nu fac parte din campanie nu vor fi marcate cu elemente vizuale specifice campaniei și bannere informative. - Pe parcursul campaniei, în magazinul online, pentru perioade limitate, se pot regăsi reduceri extra pentru produsele disponibile în campanie. Acestea vor putea fi sub formă de discount procentual, valoric sau voucher. Sursa - https://www.orange.ro/oferte-speciale/ Inseamna ca este specificat cu subiect si predicat ce obiecte beneficiaza de aceste reduceri si in ce conditii.

Vizualizare soluţie în postul original

38 Răspunsuri 38

Experimentat
Junior
Da, o idee bună.

Jay
Campion certificat
Este o idee interesantă.. fiecare poate sa spuna ce oferta buna a găsit si, poate chiar a si profitat de ea..

Vio73
#StarMember
Super! Mă bucur că Orange vine încă odată cu ceva interesant. De 10 ani, la Orange ai oferte hot in fiecare vara: fiecare grad peste 20 iti aduce o reducere de 1%. Mai mult, anul acesta ai 15% reducere aniversara cand afara sunt 30°C. Fii cu ochii pe magazinul online pentru ca uneori chiar si temperaturile mai mici de 20° iti pot aduce reduceri. https://www.orange.ro/oferte-speciale/?gclid=CjwKCAjw1rnqBRAAEiwAr29II5LByxj_LaaYGPO-yWTsNfzijIOsNs9ezEJTUTnXBPnaJJp5Nsee2xoCXz4QAvD_BwE

Laura_cio
Senior
Temperaturile de 20 grade C ne aduc 5% reducere.

Vio73
#StarMember
Cam frig pentru data din calendar!

Miha_Z
#StarMember
Eu voi astepta sa fie iar in jur de 40°C si voi profita de program. :))

Romeo_
Senior certificat
Daaa...Sa ne rugam sa fie cat mai cald pentru a primi cu bratele deschise reducerile ;)))

Razvan
#StarMember
În următoarele 10 zile, temperatura la București va fi 25-26 grade sau mai puțin 😄

iuiu88
Cunoscător
Apreciez initativa pentru ca mie imi scapa de obicei ofertele 😞 aflu cand nu mai sunt valide, nu am ochiul format, probabil :))

FaraUnID
Campion certificat
Nu stiu daca si cine a observat faptul pe pretul unor produse din magazinul online a crescut usor pentru a compensa reducerile aferente programului Hot Summer, iar altele nu mai sunt vizibile decat daca ai link-ul direct pentru ele !!!

Miha_Z
#StarMember
FaraUnID, era de asteptat aceasta strategie. Majoritatea magazinelor practica acest lucru in preajma sezonului de reduceri. Ei merg pe premisa ca sunt clienti care nu sunt atenti la preturile anterioare ale produselor si remarca doar "marea" reducere, desi uneori noile preturi sunt mai mari decat pretul obisnuit al produsului.

Razvan
#StarMember
Mda, strategie de marketing de a lua fata cu reduceri, posibililor cumpărători.

Costy
Explorator entuziast
Reduceri adevărate pentru terminale sunt ofertele de la RETENȚIE , restul este marketing...așa cum a spus și colegul @Razvan .

Ionut_Stefan
Junior
Daa,foarte bună ideea!