anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Best of March 2026

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

Salutare Comunitate,

Parcă ieri ne pregăteam de sărbătorile de iarnă și acum ne apropiem deja de cele pascale. Nici nu știm când au trecut primele trei luni din an, dar un lucru e sigur: în Comunitate a fost multă activitate.

Martie a fost o lună plină de reînnoire și inspirație, alimentată de concursurile la care ați participat, de curiozitate și, mai ales, de bucuria voastră de a împărtăși și de a ne revedea aici. Așa că, fără prea mult suspans, vă invităm să descoperiți cele mai bune momente ale lunii martie: contribuții, idei, tutoriale și review-uri care ne-au surprins, ne-au ajutat și ne-au făcut să ne facem spațiu în telefon.

Concursuri

Tutoriale și Review-uri

De la aplicații care ne ajută să avem grijă de plante, până la cele financiare, apreciem părerile voastre și faptul că ne-ați împărtășit care este aplicația voastră preferată.

Puteți descoperi mai multe în secțiunea Tutoriale si review-uri din Comunitate.

Noutăți și campanii

Ghidul Antreprenorului

AndreeaAC_1-1775204159449.jpeg

Mulțumim celor care au inițiat aceste discuții - @AdrianU@CO18@FLo1@Idrone@MihaiC99@Pololică@Radutuby@Vio73, dar și tuturor celor care au pus întrebări, au oferit răspunsuri și au făcut Comunitatea să crească.

Primăvara abia începe și suntem convinși că și ideile voastre la fel. 🌱

Un „te rog” deschide inimi, iar un „mulțumesc” le apropie. 🙂
3 Răspunsuri 3

Radutuby
#StarMember

Mulțumesc și eu frumos pentru toate informațiile oferite și pentru concursurile deosebite organizate în această comunitate.

O zi minunată îți doresc 😊

„Less noise. Better signal.”

MihaiC99
Campion certificat

Mulțumesc tuturor celor care au împărtășit aceste informații în comunitate. Am descoperit aplicații noi despre care nu știam înainte să le văd aici, precum și multe alte informații interesante.

Vio73
#StarMember

Mulțumesc și eu pentru tot ceea ce este frumos în această Comunitate și pentru onoarea de a face parte din ea!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.