anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Modificări în programul Orange Thank You începând cu 18 martie 2026

MihaiC99
Campion certificat

Astăzi am actualizat aplicația My Orange și am observat o nouă secțiune: My Orange Thank You.

10117.jpg

După accesarea secțiunii, am observat că au avut loc unele modificări în programul Orange Thank You.

Printre acestea as mentiona:

1. "Începand cu 18 martie 2026 indiferent de abonamentul pe care îl ai, dacă valoarea facturii plătite este de minimum 10 euro (TVA inclus), primești echivalentul în puncte Thank You a 10% din valoarea consumului facturat, dacă plătești online factura prin aplicatia My Orange sau una dintre aplicațiile bancare BRD, ING Bank, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, UniCredit Bank, BCR, până la scadență."

2. "Punctele se alocă pentru plata facturii direct din My Orange, sau una dintre aplicațiile bancare BRD, ING Bank, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, UniCredit Bank, BCR, până la scadență. pentru o valoare de minimum 10 eur.
Alocarea punctelor se face după plata facturii Orange, în termenul de scadență.
Punctele nu se alocă la plata facturii prin alte modalități: magazinele Orange și alte puncte sau terminale de plată (Qiwi și ZebraPay), virament bancar, debit direct, la bancomate, etc.
Punctele nu se alocă la plata serviciilor furnizate de către terți: numere de interes public la nivel local (de exemplu: 19 xy) sau numere cu tarif special, mai mare decât cel corespunzător apelurilor naționale (de exemplu: jocuri, concursuri, informații utile, asigurarea de telefon, licențe Microsoft, abonamente la publicații online și altele)."

3. "Punctele Thank You se alocă astfel:

• echivalentul în puncte Thank You a 10% din valoarea consumului facturat,pentru plata facturii la scadență din contul My Orange sau din aplicația bancară
  • 5 puncte Thank You la reîncărcarea unei cartele PrePay de pe un abonament Orange, din contul My Orange sau din aplicație. Punctele se alocă pentru reîncărcările de minimum 6 €, în limita a maximum 15 puncte Thank You, lunar.
  • 50 puncte Thank You dacă creezi un cont My Orange în aplicație sau pe www.orange.ro
  • 5 puncte Thank You dacă prelungești abonamentul din aplicația My Orange
  • 5 puncte Thank You la prelungirea un abonament de minimum 10 euro pe 24 de luni și cumpărarea unui telefon din magazinele Orange sau partenere"

10126.jpg

Mai multe info pe site-ul oficial Orange aici.

11 Răspunsuri 11

GreenArrow89
Cunoscător

Au devenit mai zgârciți, era de așteptat să strice OTY, înainte primeai 20 puncte la reîncărcarea prepay acuma abia 5, acuma foarte greu vom mai strânge puncte pt a avea reducere mai mare la telefoane 

Am vazut că pentru primele 3 reîncărcări de 6 euro primești puncte Thank You. In prezent primesti numai 1,5 euro, e bataie de joc! Ca sa se schmbe, trebuie sunat la relații clienți să cerem să se intoarca înapoi cum era inainte, triplu puncte la prelungirea lor online. Numai asa vor schimba, altfel va ramane asa. Sesizari peste sesizari de la mai multi clienti si sa ceara sa se dea 5 reîncărcări de minim 6 euro sa se dea 10 euro într-o luna de facturare si valoarea lor sa fie cum era acum 3 ani, triplu la prelugirea lor in My Orange, dar trebuie sunat la ei. Cu cat mai multi clienti, cu atata e mai bine. Sa faca reclamații telefonic si prin email trimis la ei prinpe adresa serviciul.clienti@orange.ro,  asta e adresa lor. Cat de multe sesizari scrieti, sa vi se raspunda telefonic, altfel asa va rămâne. Eu unu' mai am 5 luni contract si ma portez la vodafone daca nu se schimbă progrmaul asta al lor. 

Razvan
#StarMember

Mulțumim de informații. Punctele thank You se făceau ușor prin Orange Money și reîncărcările prepay. La vremuri noi, condiții noi.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Ilie43
Cunoscător

Salut!

1. "Începand cu 18 martie 2026 indiferent de abonamentul pe care îl ai, dacă valoarea facturii plătite este de minimum 10 euro (TVA inclus), primești echivalentul în puncte Thank You a 10% din valoarea consumului facturat, dacă plătești online factura prin aplicatia My Orange sau una dintre aplicațiile bancare BRD, ING Bank, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, UniCredit Bank, BCR, până la scadență."

Sa inteleg ca daca valorea facturii este 76 lei (atât am plătit pentru ultima factura), chiar daca am 3 servicii facturate in suma repespectiva, sunt eligibil si eu?

MihaiC99
Campion certificat

Salut!

Cam asta reiese din text, rămâne să vedem la prima factură.

Multam. 

M-am uitat in aplicație, cam asta înțeleg si eu. :))

Revenim cu update, la următoarea factura. 

Weekend fain!

MihaiC99
Campion certificat

Da, exact, vedem la următoarea factură cum se așază lucrurile.
Mersi, să ai și tu un weekend fain!

Am perdut vro 12 euro de vro 2 luni in urma plus luna asta martie eu in rezilezi cotrctele cu ei nubse mai merita 

Stefan_stefan
Junior entuziast

Am vazut că pentru primele 3 reîncărcări de 6 euro primești puncte Thank You. In prezent primesti numai 1,5 euro, e bataie de joc! Ca sa se schmbe, trebuie sunat la relații clienți să cerem să se intoarca înapoi cum era inainte, triplu puncte la prelungirea lor online. Numai asa vor schimba, altfel va ramane asa. Sesizari peste sesizari de la mai multi clienti si sa ceara sa se dea 5 reîncărcări de minim 6 euro sa se dea 10 euro într-o luna de facturare si valoarea lor sa fie cum era acum 3 ani, triplu la prelugirea lor in My Orange, dar trebuie sunat la ei. Cu cat mai multi clienti, cu atata e mai bine. Sa faca reclamații telefonic si prin email trimis la ei prinpe adresa serviciul.clienti@orange.ro, asta e adresa lor. Cat de multe sesizari scrieti, sa vi se raspunda telefonic, altfel asa va rămâne. Eu unu' mai am 5 luni contract si ma portez la vodafone daca nu se schimbă progrmaul asta al lor.

Luisao
Junior

Salutare,

Am observat si eu modificarile, dar nu inteleg foarte clar ce inseamna “10% din valoare consumului facturat”.

Dupa cum e formulat, pare ca se refera la 10% din costul suplimentar efectuat, adica ZERO in cele mai multe cazuri, nu la 10% din valoarea intreaga a facturii (abonament + cost suplimentar)

MihaiC99
Campion certificat

Inseamna ca primești echivalentul in puncte thank you a 10% din valoarea întreaga a facturii. Nu conteaza daca ai abonament de 7 euro si 3 euro consum suplimentar, important este sa fie facturata suma de minimum 10 euro (TVA inclus).

Exemplu: La 10 euro facturati vei primi 1 punct thank you = 0,1 euro in magazinele fizice sau 0,2 in magazinul online daca prelungești abonamentul cu achizitie de telefon pe 24 luni.