15-04-2026 08:21 PM - editat 15-04-2026 09:30 PM
Aplicația TvProfil este un ghid TV simplu și eficient, folosit pentru a verifica rapid programul canalelor TV și emisiunile difuzate. Interfața este ușor de utilizat, iar accesul la informații se face imediat, fără cont obligatoriu (se poate crea si un cont).
Pe lângă programele TV clasice, aplicația mai include și informații despre filmele/serialele disponibile pe platformele de streaming, precum Netflix, Disney+ sau Skyshotime, însă doar la nivel informativ, nu pentru vizionare.
Aplicatia TvProfil oferă acces la un program TV complet și actualizat, unde poți vedea ce rulează în prezent și ce urmează pe sute de canale (peste 200 de canale). Totul este organizat clar, pe ore și zile, astfel încât să îți fie ușor să te orientezi.
Un alt lucru util este că îți permite să vezi detalii despre emisiuni, filme și seriale, cum ar fi descrieri, durata sau informații generale despre conținut. Astfel, îți poți da seama rapid dacă merită sau nu să urmărești ceva.
Aplicația include și posibilitatea de a seta remindere pentru emisiuni, ceea ce te ajută să nu ratezi filmele sau episoadele preferate.
Avantaje ale aplicatiei:
Dezavantaje:
Aplicatia este disponibila atat pentru dispozitivele iOS cat si android. Cei care nu doresc instalarea aplicatiei pot accesa site-ul furnizorului.
Personal consider ca este printre cele mai bune aplicatii de genul disponibile pentru dispozitivele mobile.
Voi folositi ghidul tv al televizorului sau o alta aplicatie pentru a afla ce se difuzeaza la tv?
la 15-04-2026 11:20 PM
Interesantă, dar la cât de pasionat sunt de TV mi-e suficient ghidul TV-ului, iar uneori când vreau unele filtre pe tip de emisiuni, mai utilizez diverse platforme web de programe TV. Bineînțeles, doar liste, nu pentru streaming.
la 16-04-2026 04:05 AM
Mulțumesc pentru răspuns! Ce platforme web de programe TV folosești de obicei?
16-04-2026 06:45 AM - editat 16-04-2026 07:28 AM
Oficiale, cea de la Digi (digionline) sau Orange (Orangetvgo), și când am timp cea de netflix. Mai mult, nu că nu s-ar putea (exista), dar depășește pentru mine durata unei zile de 24 de ore (adică pe lângă alte activități). 🙂
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor