anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Noua oferta Orange Love cu 75% reducere si Netflix gratuit

FaraUnID
Campion certificat

Pachet Love cu internet prin fibră optică și televiziune digitală prin cablu pentru clienții Orange existenți, cu 75% reducere in primele 6 luni si Netflix inclus timp de 6 luni.

 

Fibră 500 și TV Explore

 

1. Internet prin fibra 500 Mbps

  • 480 Mbps / 240 Mbps viteză maximă de download/upload
  • 260 Mbps / 180 Mbps viteză normală de download/upload
  • 10 Mbps / 10 Mbps viteză minimă de download/upload
  • Internet Box 1000 inclus

 

2. TV Explore televiziune prin cablu

  • 113 canale TV, din care 28 HD
  • Netflix 6 luni cadou
  • Primul receiver/CAM CI+ inclus
  • 53 canale incluse in Orange TV Go
  • 4 canale Look incluse cu cele mai spectaculoase competiții

 

Pret 2 euro lunar in primele 12 luni.

https://www.orange.ro/love/

 

Este o oferta extrem de agresiva, dar, dat fiind faptul ca acoperirea si aplicatia care verifica disponibilitatea serviciilor la adresa de resedinta sunt o gluma proasta, impactul este ZERO.

 

Pretul poate fi si de 0,2 euro lunar pe toata perioada contractuala, impactul este zero.

10 Răspunsuri 10

Neaplicabil
La mine treaba-i simplă: de la 1 septembrie 2020 îi tot aștept să extindă rețeaua cu fibră optică pe o distanță de 200 metri până în cartierul meu și Orange se încăpățânează să nu ajungă deși toată lumea își dorește acces la fibră optică. Scuza lor este de-a dreptul puerilă ca să nu spun lipsită de etică: PUZ-ul nostru prevede, așa cum este normal, ca toate rețelele edilitare să fie îngropate, însă Orange vrea să instaleze rețeaua pe stâlpi plantați din loc în loc (25 metri între stâlpi cred). Canalul colector pentru apa menajeră uzată e îngropat la 4 metri sub axul drumului, conducta de apă e la minim 1 metru sub nivelul solului, conducta de gaze de asemenea este îngropată și rețeaua de energie electrică de asemenea. Orange vrea să ne pună stâlpi dar nu se poate... Le-am spus să scoată zona noastră din acoperirea Orange Love și cică nu se poate: teoretic serviciile sunt disponibile, practic nu este posibilă instalarea... Și dacă-mi bag ceva în frigiderele celor de la Orange care decid cu partea dorsala, moderatorii de pe aici se supără că sunt agresiv în exprimare... păi la câtă nepăsare, nesimțire și... e la Orange în această privință eu sunt mic copil. Domnii de la Orange, sunt dispus să plătesc 50 de lei lunar fără nici un fel de reducere, vă plătesc și în avans pe 24 de luni numai să ajungeți IERI să-mi instalați mult promisele servicii. Altfel doar dăm flatulențe de marketing mincinos...

tomaciprian
Cunoscător
Pentru mine ar fi o super oferta (chiar si la pret standard nu neaparat la pret promotional - primul pachet de servicii, Fibra 500 si TV Explore) in comparatie cu ce am in momentul de fata la Digi,dar din pacate, Orange cu fibra optica nu este disponibil la mine in localitate (Stefanestii De Jos,Ilfov), aici detinand monopolul Digi cu mai bine de 80% dintre locuitori,iar restul de 20% Telekom, fiind si singurele.

FaraUnID
Campion certificat
Eu am latrat de N ori aici, asupra faptului ca aplicatia pentru verificarea disponibilitatii serviciilor este o jignire la adresa unui potential client. Eu am spus, eu am auzit. Si la adresa din buletin apare acel pachet ca fiind disponibil, in realitate nu este. Dupa ceva vorbe dulci adresate depratamentului abilitat pentru reclama inselatoare si inducerea consumatorului in eroare, situatia a fost escalada catre unii ceva mai competenti (probabil direct la Telekom) si s-a ajuns la concluzia ca ar fi disponibil un internet pe fibra de 100 Mbps (viteaza maxima teoretica) cu mentiunea ca pe partea de TV nu exista port disponibil. Acea viteza de 100 Mbps era disponibila daca ma cuplau undeva la 3 scari de bloc distanta de blocul meu deoarece pe scara mea nu exista fibra Telekom. Pai mai Reteaua #1, viteze de 100 Mbps se ating prin VDSL, nu mai prostiti lumea cu fibra optica si cuplati clientul in cartierul vecin.

FLo1
#StarMember
Povesti despre ”era pe când nu se vedea / acum vedem dar nu e”... s-au tot povestit. Pe mine mă deranjează lipsa de transparență: îți ofer servicii aproape gratuite cu condiția să te pot ”jefui” la altele cu care te condiționez. Mulțumesc dar nu este pentru mine. Să dau aproape 100 lei pe servicii de voce doar pentru bucuria unui serviciu INCERT de internet/TV cu funcționare de amatori? Pardon, dar nu e pentru mine așa ceva. Explicație servicii de amatori: 1. fibră închiriată, deci orice problemă / intervenție nu e de competența chiriașului ci a proprietarului. 2. internet pe fibră dar fără posibilitate de acces extern (IP public). Comment: Astfel de acces la internet am doar la locul de muncă și asta pentru că nu sunt admin de rețea. Poate nu am nici eu timp să umblu cu VPN-ul după mine ca să-mi facilitez accesul extern, dar știu, mulți nu aveți această problemă. Însă o problemă neridicată nu înseamnă că este rezolvată. Pentru mine interesează pentru această telemuncă și acces la distanță a ”jucăriilor” de acasă.

Vio73
#StarMember
Foarte bună oferta! Păcat că eu mai am apoape un an de contract!

bogapostu
Explorator
La mine pacat ca nu o pot accesa

Miha_Z
#StarMember
Chiar e buna oferta de TV si net la 2 E in primele 12 luni. Dar din pacate neavand programele Discovery, National Geographic.. si din cauza obisnuintei, nu voi renunta la Digi. Oare la aceasta oferta, se mai acorda si bonusul de vechime?

Vio73
#StarMember
Canalele Discovery sunt incluse, dar despre bonusul de vechime, nu văd nicăieri ceva concret. În schimb, ai Netflix 6 luni gratis, ceea ce este super!

Salut, La aceasta oferta, avand 75% reducere deja aplicata, nu se poate cumula si bonusul de vechime.

Miha_Z
#StarMember
Merci de raspuns si de clarificari @Orange Assistant.