anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Câștigă premii pentru toate vârstele cu Orange TV Go și Disney Channel

Vio73
#StarMember
Câștigă premii pentru toate vârstele cu Orange TV Go și Disney Channel
Aventurile se țin lanț atunci când ești alături de cei dragi. Iar cu Disney Channel, poți să redescoperi copilul din tine în fiecare zi alături de cei mai mici membri ai familiei.
Între 10 mai și 4 iunie, urmărește, de luni până vineri de la ora 19:00, noul serial “Cavaler accidental” de pe Disney Channel prin Orange TV Go, împreună cu familia, și poti câștiga prin tragere la sorți una din cele cinci perechi de căști audio.
Detalii aici:
https://tvgo.orange.ro/concursuri/castigi-cu-tvgo-si-disney-channel-mai-2021/index.html
Baftă!
6 Răspunsuri 6

delfinas
#StarMember
Multumim, Vio, pt pont!!! Mai ales pt cei care au copii si se uita la acest canal, cred ca e o veste buna! Bafta tuturor!!!

Jay
Campion certificat
Nu am auzit inca de serialul asta, dar, Disney Channel este unul dintre posturile pe care le mai urmaresc.. desi, nu sunt chiar copil, dar, sunt copilul mamei 🙂

Miha_Z
#StarMember
Eu nu urmaresc Disney Channel fiindca nu am cu cine. Daca vrei @Jay putem viziona impreuna si stabilim o ora si un serial de urmarit? 😉

teacher_
#StarMember
Foarte drăguț concursul, desi cred că unii se vor uita puțin obligat forțat la Disney. Oricum, merita promovate și astfel de posturi pentru copii "uitate".

Neaplicabil
Pont: e suficient să vă uitați măcar 5 minute la acest canal via aplicația Orange TV Go și vă calificați automat în tragerea la sorți.

svetalex
Senior certificat
Personal nu mi se pare ok încurajarea copiilor să petreacă timp suplimentar în fața televizoarelor :( Sunt conștientă de faptul că Orange trebuie să vândă, dar ultimul an nu a fost unul benefic pentru copii, în sensul că au petrecut mult timp în casă, departe de școală și prieteni. Mi-ar plăcea să văd campanii care încurajează tinerii să se aplece mai mult studiului, lecturii, cursurilor, decât să își petreacă timpul la seriale, sau jucându-se pe telefoane/console 🙂