anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Plata neprocesata

Flo54
Junior

Plata neprocesata . Nu pot plati online 

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ai incercat sa faci plata folosind un alt card bancar?

Mai exista si varianta de plata online fara autentificare (nu se primesc puncte pinata):

https://www.orange.ro/myaccount/plata-factura-online 

Verifică dacă ai fonduri suficiente pe card și dacă nu există vreo limită setată pentru plățile online. Eu am plătit acum din aplicația My Orange și nu am întâmpinat probleme.

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ai incercat sa faci plata folosind un alt card bancar?

Mai exista si varianta de plata online fara autentificare (nu se primesc puncte pinata):

https://www.orange.ro/myaccount/plata-factura-online 

Verifică dacă ai fonduri suficiente pe card și dacă nu există vreo limită setată pentru plățile online. Eu am plătit acum din aplicația My Orange și nu am întâmpinat probleme.

Nu merge. Multumesc.

MihaiC99
Campion certificat

Ai incercat si cu un alt card? Incerci sa platesti o factura sau sa reincarci un prepay?

Poate fi si o eroare temporara ce afecteaza doar o parte dintre clienti. Poti incerca maine pentru a vedea daca functioneaza.

Multumesc frumos.Incerc maine.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Mai încearcă și azi, poate este vreun bug pe cont sau încerci din acest link .

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Pololică
#StarMember

Salutare! 

O colega a avut o problema similara, dar la emag: nu reușea sa finalizeze plata cu cardul. Nu știu dacă a reușit întrucât miercuri și joi a lucrat de acasă, dar o s-o întreb azi sau luni când ne vedem. 

Poate o fi o problema la procesatorul de plăti (ea încercând plata cu un card de credit Raiffeisen). 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

@Flo54, ai reusit sa faci plata?

MihaiC99
Campion certificat

@Flo54 , ai reusit  să faci plata?

Poți confirma acest lucru? Am observat că ai marcat un răspuns ca fiind soluția.