anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicatia my orange dupa ce am primit un nou cod de abonat

Baiazid
Junior entuziast

Am primit un nou cod de abonat dar aplicația my Orange când o deschid apare tot my Orange fix nu Orange simplu 

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai încercat și de pe laptop/ desktop? Dacă nu, încearcă și de acolo, trebuie să funcționeze.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

DanielaH
Moderator

Poți atașa, te rog, o captură de ecran?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Baiazid
Junior entuziast

1000011193.jpg

 cod abonat Orange nou 

teacher_
#StarMember

Salut! 

Cred că trebuie să te deconectezi de pe contul tău vechi și să te autentifici cu cel nou. Dacă este posibil, când te autentifici alege logare cu numărul de telefon și introdu codul primit prin SMS. Dacă nu merge, dezinstaleaza aplicația și instalează înapoi...

Sper să reușești 

Nu merge mesaj te poți autentifica cu adresa de mail și parola care ai avut-o și până acum pe codul de abonat de la fostul telekom

Razvan
#StarMember

Salut! Sună la 300 și solicită ștergerea contului curent și apoi după ce îți vei crea un alt cont My Orange vei avea acces la noua platformă.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

DanielaH
Moderator

@Baiazid, colegii ne-au confirmat că situația s-a rezolvat? Este totul în regulă acum? Te așteptăm să revii cu vești bune. Mulțumim.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.