anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

App orange tv go, Eroare de tip stream roaming

Frabber
Junior

Eroare de tip stream roaming îmi apare la aplicația Orange tv go ,menționez ca a mers perfect pana aseară, in Italy, de azi de dimineață nu mai merge nici-un canal, a mers pe același tip de internet... ce pot face?

8 Răspunsuri 8

Razvan
#StarMember

Salutare! Ești în roaming sau pe televizor? Pe ce canale tv îți dă eroare? Poate canalul respectiv nu are drept de televizare în afara țării.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Roaming in Italy, Funcționează pe toate canalele, doar pe telefon, pe televizor nu dă erori. 

Ai incercat o reinstalare de aplicatie?

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>

da, l-am reinstalat, nu funcționează. 

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ai încercat să ștergi asocierea dispozitivului și apoi să-l asociezi din nou?

Daca nu functioneaza, le poți scrie pe adresa de e-mail [email protected] sau prin chatul din aplicația my Orange (alternativ Whatsapp)

Da, am anulat asocierea dispozitivului, dar nu funcționează, am trimis un e-mail vineri, dar nu am primit niciun răspuns.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă nu merge, iar lucrul acesta a fost semnalat de mai multe persoane, cel mai bine este să le scrii la adresa [email protected]. Eu am rezolvat în trecut foarte bine cu ei și de câțiva ani nu am mai avut deloc probleme. Adică funcționează fără probleme și acum.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Am trimis un email vineri, dar nu am primit niciun răspuns.