anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

App Orange TV Go - eroare de tip streaming in roaming

Frabber
Junior

Imi apare, la aplicația Orange tv go, o eroare de tip streaming in roaming. Menționez ca a mers perfect pana aseară, in Italia, dar de azi de dimineață nu mai merge niciun canal. A mers pe același tip de internet... ce pot face?

8 Răspunsuri 8

Razvan
#StarMember

Salutare! Ești în roaming sau pe televizor? Pe ce canale tv îți dă eroare? Poate canalul respectiv nu are drept de televizare în afara țării.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Roaming in Italia. Eroarea se manifesta pe toate canalele, dar doar pe telefon, pe televizor nu sunt probleme. 

Ai incercat o reinstalare de aplicatie?

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>

da, l-am reinstalat, nu funcționează. 

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ai încercat să ștergi asocierea dispozitivului și apoi să-l asociezi din nou?

Daca nu functioneaza, le poți scrie pe adresa de e-mail [email protected] sau prin chatul din aplicația my Orange (alternativ Whatsapp)

Da, am anulat asocierea dispozitivului, dar nu funcționează, am trimis un e-mail vineri, dar nu am primit niciun răspuns.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă nu merge, iar lucrul acesta a fost semnalat de mai multe persoane, cel mai bine este să le scrii la adresa [email protected]. Eu am rezolvat în trecut foarte bine cu ei și de câțiva ani nu am mai avut deloc probleme. Adică funcționează fără probleme și acum.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Am trimis un email vineri, dar nu am primit niciun răspuns.