anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Probleme in panelul Customer Voice

provo2gaby
Explorator

Aveti o eroare in aplicatie , nu pot inregistra numarul de telefon cu toate ca acesta a fost inregistrat in profil, mi se spune ca nu e numar de orange cu toate ca e.

47 Răspunsuri 47

am citit postarea ta care apare de cateva ori dar se pare ca altii nu o vad si sustin ca functioneaza.

nu, nu functioneaza pe laptop, chrome si windows 11

Din păcate, o vor revedea când problema va reapărea.🙂

MihaiC99
Campion

Update:

Serviciul clienți a confirmat că este o problema generala și că echipa tehnica lucrează la remedierea problemei.

DanielaH
Moderator

@provo2gaby, s-a rezolvat situația? Ai mai încercat să te înregistrezi?

Problema a fost rezolvata. Am reusit sa ma loghez, nu stiu daca si ceilalti dar la mine s-a rezolvat. Multumesc pentru implicare!

Super! Mă bucur. Mulțumim și noi pentru confirmare și te mai așteptăm.

la mine nu s-a remediat. eu accesez contul de pe PC cu windows 11 si nu-mi recunoaste numarul  orange care este portat de cateva saptamani. s-a schimbat doar fereastra de aparea in cont cu data si anul nasterii, acum nu mai apare decat o fereastra cu numarul de telefon.

ioncatalin
Junior

faceti si voi ceva cu customervoice ca nu pot sa scap de o fereastra cu numarul de telefon, imi tot spune ca numarul nu este un numar orange!

MihaiC99
Campion

Problema cu logarea a fost rezolvată, însă doar parțial. Cel mai probabil, se lucrează încă la remedierea completă.

au fost rezolvate bine de tot, acum nici in cont nu pot sa mai intru

Am reușit să mă loghez, însă modificările în profilul utilizatorului nu sunt încă permise. De asta menționam "parțial"

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Situația este în continuare în atenția colegilor noștri. Vom anunța și aici când vom avea confirmarea că s-a rezolvat.

Mulțumim pentru înțelegere.

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Colegii noștri vă roagă să reîncercați și să ne spuneți dacă este în regulă sau mai întâmpinați erori.

Mulțumim mult!

Confirm rezolvarea problemei.

Numerele pot fi schimbate acum și din profilul utilizator.

S-a rezolvat partial. Nu mai da eroare ca nu este numar Orange, dar nu primesc SMS-ul de verificare. Poate este sistemul supra-solicitat, acum, ca s-a rezolvat problema.

Revin cu update