anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Probleme in panelul Customer Voice

provo2gaby
Explorator

Aveti o eroare in aplicatie , nu pot inregistra numarul de telefon cu toate ca acesta a fost inregistrat in profil, mi se spune ca nu e numar de orange cu toate ca e.

47 Răspunsuri 47

Cu nervi nu cred ca rezolvi prea multe. 

Spor si scuze de deranj.

Nu este vorba despre aplicația My Orange. Este un serviciu ce poate fi accesat prin browser numit Customer Voice.

am aceeasi problema, nu pot accesa contul din cauza acestei erori, am numar portat in reteaua orange de cateva zile, deci sunt in reteaua orange!

Buna

ma ajuta si pe mine cineva cu logarea in Customer Voice?

ghytza_army@yahoo.com

0741201390

aici nu poate nimeni, am ridicat problema de mai multe ori, nu s-a facut nimic, panelul este foarte prost gandit, apare acea eroare fara a putea contacta direct si a raporta problema. eu am scapat de anu, luna ziua si genul dar in continuare site-ul nu recunoaste numarul de telefon

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

@provo2gaby , @MihaiC99, trimiteți-mi prin mesaj privat, vă rog, adresa de mail cu care v-ați înregistrat, cât și un număr de telefon de contact.

Mulțumesc.

provo2gaby
Explorator

Problema a fost rezolvata in cursul zilei de azi, cel putin la mine merge din nou, am reusit sa ma loghez, pentru cei carora nu le-a mers, reincercati! 

Poți verifica dacă poți actualiza numărul de telefon în acest moment accesând: Utilizator > Editare cont > Modificare număr de telefon.

nu ai cum ca acea eroare iti blocheaza meniul, nu poti scapa de ea, nu o poti inchide

Screenshot_20251117_222200_Samsung Internet.jpg

 Eu am reusit sa intru in cursul zilei de azi , numarul a fost luat automat la logare si am primit doar un sms de confirmare fara sa ma mai chinui sa introduc data de nastere etc.

Important este daca in momentul de față poți schimba numărul din setări. De logat, m-am logat și eu.

topicul a fost deschis pentru accesare de pe Chrome, pe laptop sau PC nu din aplicatie 

Merge sa te loghezi acum , ia incearca din nou, iti mai apare eroarea?

nu mergeeeee nici acum

Am fost contactat astăzi de serviciul clienți pentru a oferi informații suplimentare, iar ei au spus că vor escalada situația. Voi fi informat cu privire la problemă după ce vor finaliza analiza contului.