anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Parola Orange nu este aceeasi cu Parola Thank You?

Ingrid117
Începător

Buna ziua! 

Problema mea este ca mi se cere o parola Orange Thank You care nu este aceeasi cu Parola Orange. Cum o aflu? Scrie ca in mod normal este numarul buletinului (seria) compusa din sase cifre, dar nu-l accepta. Ma poate ajuta cineva?

Multumesc!

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut, Ingrid! Bun venit în Comunitatea!

Parola Orange este tot una cu fosta parola Orange Thank You și, așa cum a indicat și Mihai în link-ul de mai sus, ea este formată din numărul cărţii de identitate a titularului abonamentului. Dacă ai schimbat-o între timp și nu ți-o mai amintești, o poți modifica prin apel gratuit la *100# sau la 300.

Să ne spui, te rog, dacă ai reușit.

Unde ți-a fost solicitată această parolă?

Update

Începând cu data de 27.11.2025, parola standard Orange (parola OTY) se va modifica pentru clienții persoane fizice, din ultimele 6 cifre din seria CI/ BI în ultimele 6 cifre din CNP-ul titularului de cont.

Parola Orange  trebuie sa fie formată din 6 cifre, care nu sunt consecutive și nu se repetă; parola Orange nu conține alte caractere/ litere.

Găsiți aici toate detaliile despre parola Orange.

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

MihaiC99
Campion

Buna,

Găsești toate informațiile necesare în link-ul de mai jos:

https://www.orange.ro/help/ce-este-parola-orange-i-cum-pot-s-o-schimb 

Daca deții un abonament mobil poți merge pe varianta.

"Prin apel gratuit la *100# - ramura 3  Abonamentul meu, opţiuni şi blocare număr" şi apoi 6 - "Modifică parola Orange" (valabil doar în cazul persoanelor fizice, abonamente non-hybrid)"

Daca nu reușești poți contacta serviciul clienți la 300 unde vei primi suportul necesar.

DanielaH
Moderator

Salut, Ingrid! Bun venit în Comunitatea!

Parola Orange este tot una cu fosta parola Orange Thank You și, așa cum a indicat și Mihai în link-ul de mai sus, ea este formată din numărul cărţii de identitate a titularului abonamentului. Dacă ai schimbat-o între timp și nu ți-o mai amintești, o poți modifica prin apel gratuit la *100# sau la 300.

Să ne spui, te rog, dacă ai reușit.

Unde ți-a fost solicitată această parolă?

Update

Începând cu data de 27.11.2025, parola standard Orange (parola OTY) se va modifica pentru clienții persoane fizice, din ultimele 6 cifre din seria CI/ BI în ultimele 6 cifre din CNP-ul titularului de cont.

Parola Orange  trebuie sa fie formată din 6 cifre, care nu sunt consecutive și nu se repetă; parola Orange nu conține alte caractere/ litere.

Găsiți aici toate detaliile despre parola Orange.

Buna ziua,

Si eu am exact aceeasi problema, nu imi merge aceasta Parola Orange.

La ce o fi fost ea folosita, nu mai stiu, dar acum parola contului este alfa-numerica, nu doar numerica.

Deci cum aflu/schimb aceasta <Parola Orange>? Am vorbit la 300 si solutia a fost sa-mi fac un alt cont cu alt e-mail, sau sa-l sterg pe actualul si sa o iau de la inceput.

Nici una din solutii nu ma avantajeaza!

Deci cum resetam aceasta Parola??

Imi este necesara pentru a adauga un serviciu fix in contul meu orange.ro

Astept cu interes,

Octavian

Daca ai un abonament mobil atașat contului my Orange, poți schimba parola apelând *100# de pe numărul de abonament

*100# - 3 Abonament - 6 Modifica parola Orange Thank You (se va solicita CNP).

si daca nu am abonament mobil?

am doar yoxo, se pune?

Nu se pune.🙂

Parola initiala este reprezentată de cele 6 numere din seria buletinului.

In rest doar cei de la 300 te pot ajuta.

multumesc

side note: contul myorange este in sync cu contul yoxo?