anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu merge contul My Orange.

Sept
Începător

Pe site-ul Orange.ro nu merge contul My Orange. Atunci când încercă să intru în cont pentru a plăti factura, click-ul pe link-ul de login trimite la o pagină care îmi arată că site-ul nu se încarcă (site can't be reached). Dacă cotrobăi pe site și din greșeală mă trezesc logat pe orange.ro, atunci când dau click pe oricare din link-urile din meniul My Orange (Sumarm Plătește factura, Setări contul tău, etc.) îmi dă aceeași situație.

Culmea, ca să mă loghez în Comunitatea Orange (lucru pe care l-am făcut acum pentru prima dată în viață), nu-mi dă eroare.

Am instalat aplicația My Orange. Am zis ca poate reușesc să plătesc factura de acolo. După ce introduc telefonul și parola, mă duce în ecranul în care trebuie să accept termenii și condițiile de utilizare a aplicației My Orange (de ce nu?, de parcă nu putea fi guvernat de același contract).

Ei, acolo altă eroare. 

Nu se poate intra în contul My Orange.

A mai întâmpinat cineva problema asta?

1 Soluţie acceptată‚

Am șters cahe-ul. Problema era și pe laptop și pe telefon, deci nu era de la cache. Am scris că am instalat aplicația My Orange și nici de acolo nu mă puteam loga.

Update: Am reîncercat după vreo 2 ore și am reușit să plătesc. Eu zic că era ”de la ei”.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

@Sept  am patit si eu acealas lucru la crearea contului. Am accesat contul peste cateva ore si problema sa rezolvat de la sine. 

mihai_13
Maestru

Daca nu-ti "merge" nici dupa 3 ore(de exemplu)  intra in browser si sterge "cookies si cached"  ... dupa asta ar trebui sa reusesti sa faci ce doresti.

Am șters cahe-ul. Problema era și pe laptop și pe telefon, deci nu era de la cache. Am scris că am instalat aplicația My Orange și nici de acolo nu mă puteam loga.

Update: Am reîncercat după vreo 2 ore și am reușit să plătesc. Eu zic că era ”de la ei”.

MihaiC99
Campion certificat

Sigur a fost de la ei. Am patit si eu acest lucru.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă nu își revine, poți alege de aici, nefiind nevoie de autentificare și apoi le faci sesizare de nefuncționalitate a aplicație My Orange.

Posibil să trebuiască și să ștergi cookie înainte. Încearcă și cu alt browser și web etc.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Am șters cache-ul. Nu m-am logat doar de pe un device. Am încercat și de pe laptop și de pe telefon, plus aplicația My Orange.

Până la urmă a funcționat când am reîncercat după 2 ore.

Am conchis că era ”de la ei”.