la 25-07-2026 05:54 PM
De ce Orange nu implementează un serviciu de securitate pentru contul meu Orange poate intra oricine pe aplicatia nu Orange sa de pe Google și poate vedea toate datele mele din contul meu Orange oricine daca afla parola contului Orange nu face nimic concret ei vând abonamente cu securitate cibernetică dar tot ei i-au amenzi pentru securitatea datelor clienților pe care le poate afla oricine asta cu abonamentul de 4 euro de protejare a datelor este o gluma proasta
la 25-07-2026 06:21 PM
Povestea cu "intră oricine dacă află parola contului ..." este folclorul obișnuit de superficialitate aferentă clientului. Dacă există la Orange "cont spart"... personal aș dori să cunosc acel client și modul de gestionare al datelor sale.
Da, va fi cândva implementat și un 2FA, dar deocamdată prioritare sunt alte servicii și funcționalități ale aplicației. Ca aplicație și funcționalități, Digi sau Vodafone mai au de dezvoltat și lucrat pentru a ajunge la această complexitate regăsită la Orange, mai ales pe partea de servicii pentru voce mobilă.
la 25-07-2026 07:21 PM
Daca e așa ce părere aveți de amenda primită de Orange pentru breșă de securitate cu datele abonaților amenda aplicată recent asta nu contează nu are nici o valoare nu
la 25-07-2026 07:33 PM
Cu sau fără un 2FA pentru acces cont, acele date puteau fi accesate independent de acea opțiune. Nu are legătură una cu alta. Iar datele la care a fost atunci acces nu au periclitat funcționarea în deplină siguranță a serviciilor clienților.
la 25-07-2026 06:22 PM
Conform comunicatului din topicul de mai jos, Orange trebuia să implementeze deja această măsură de securitate.
Probabil că se va implementa curând. Poate ne confirmă acest lucru echipa Orange.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor