anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme Orange Cloud

Crisst
Junior

Buna comunitate, 

de curand am trecut pe orange cu toate serviciile. Am o problema cu orange cloud nu il pot accesa( user si parola sunt corecte). 

am incercat si oe desktop ( web si client) si MacBook si mobil.

pe mobil primesc eroarea de mai jos dupa ce introduc user si parola si iminzice ca voi primi ceva SMS. Pe desktop client dupa ce introduc parola imi de something went wrong try again si ma intoarce sa ma loghez din nou.  Pe interfata web ma loghez apare in mijloc Orange cloud si un spinning wheel care se invarte la infinit.

IMG_6631.png

Eroare Orange Cloud web browser.png

Eroare Orange Cloud windows app.png

11 Răspunsuri 11

delfinas
#StarMember

MihaiC99
Maestru certificat

Verifica in aplicația my Orange daca Orange cloud este activat.

Pentru app my Orange : app my Orange - altele - servicii - Orange care.

1000003049.jpg

Pentru my Orange browser: https://www.orange.ro/myaccount/reshape/services/orange-care 

Mai multe informații aici

Serviciul nu este disponibil pentru clienții OROC.

Crisst
Junior

Scuze am uitat sa specific ca este activata si optiunea:

image.png

Problema inca persista… tot nu pot folosi Orange Cloud. 😞 

MihaiC99
Maestru certificat

Ar trebui sa contactezi serviciul clienți pentru suport (prin chat sau telefonic). Pare o problema cu activarea planului (conexiune server). Eu am planul de 25 GB, însă nu am probleme de conectare.

Am contactat deja. Va tin la curent cu rezolvarea problemei. 

DanielaH
Moderator

@Crisst, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Crisst
Junior

@DanielaH problema inca persista. Nu pot folosi.

am facut sesizare si prin aplicatii@orange.com si am fost sfatuit sa trimit o sesizare si prin metoda de contact de aici sa ajunga si in callcenter sa faca si ei sesizarea din directia call center. 

sper sa se rezolve o data problema sa pot folosi.

MihaiC99
Maestru certificat

Ar trebui să contactezi telefonic serviciul clienți Orange, de unde ai putea fi transferat către departamentul tehnic.

Mulțumesc pentru feedback! Te așteptăm să revii cu vești bune să ne spui cum s-a rezolvat.

Crisst
Junior

am facut si asta si ei m-au trimis la Orange comercial.... si tot asa.. ultimul status ce il stiu " problema a fost escalata la departamentul tehnic" primita de la cei de la aplicatii@orange.com