anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu ma pot conecta; parola Thank You ar fi problema

Nicolas
Începător
Oricât as încerca nu ma pot conecta...
Parola Thank you ar fi problema.
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

@Nicolas, uite aici câteva informații despre parola Orange (https://www.orange.ro/help/ce-este-parola-orange-i-cum-pot-s-o-schimb-72😞

Parola iniţială Orange (dacă nu ai personalizat-o deja), este formată din cele 6 cifre:

•     ale cărţii de identitate a titularului abonamentului, in cazul abonamentelor incheiate pe persoană fizică
  •     ale CUI-ului, în cazul abonamentelor încheiate pe persoană juridică

Dacă ai schimbat parola inițială și nu ți-o mai amintești, poţi să o resetezi oricând doreşti prin una dintre următoarele modalități:

•    din Contul tău online, secțiunea setări cont - parola Orange
  •    prin apel gratuit la *100# 
  •    prin apel gratuit la 300, Serviciul Clienţi
  •    în magazinele Orange

Parola Orange ți se poate solicita:

•     pentru reîncărcările PrePay
  •     pentru unele modificări solicitate prin serviciile SelfCare
  •     pentru a deveni Administrator in Contul tău online

Spune-ne dacă ți-au fost de ajutor aceste informații.

Update:

Începând cu data de 27.11.2025, parola standard Orange (parola OTY) se va modifica pentru clienții persoane fizice, din ultimele 6 cifre din seria CI/ BI în ultimele 6 cifre din CNP-ul titularului de cont.

Parola Orange  trebuie sa fie formată din 6 cifre, care nu sunt consecutive și nu se repetă; parola Orange nu conține alte caractere/ litere.

Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

DanielaH
Moderator
@Nicolas, bine ai venit în Comunitate! Dă-ne, te rog, mai multe detalii. Unde nu te poți conecta? Îți este solicitată parola Thank You și ai uitat-o?
Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

Razvan
#StarMember
În contul tău my Orange, vrei sa faci vreo activare/dezactivare de opțiuni?

teacher_
#StarMember
@Nicolas, Thank You nu are parola, este un program de fidelitate...

Razvan
#StarMember
Ca sa ai drepturi de administrator în My Orange, ai nevoie de parola Thank You predefinită sau personalizată.

DanielaH
Moderator

@Nicolas, uite aici câteva informații despre parola Orange (https://www.orange.ro/help/ce-este-parola-orange-i-cum-pot-s-o-schimb-72😞

Parola iniţială Orange (dacă nu ai personalizat-o deja), este formată din cele 6 cifre:

•     ale cărţii de identitate a titularului abonamentului, in cazul abonamentelor incheiate pe persoană fizică
  •     ale CUI-ului, în cazul abonamentelor încheiate pe persoană juridică

Dacă ai schimbat parola inițială și nu ți-o mai amintești, poţi să o resetezi oricând doreşti prin una dintre următoarele modalități:

•    din Contul tău online, secțiunea setări cont - parola Orange
  •    prin apel gratuit la *100# 
  •    prin apel gratuit la 300, Serviciul Clienţi
  •    în magazinele Orange

Parola Orange ți se poate solicita:

•     pentru reîncărcările PrePay
  •     pentru unele modificări solicitate prin serviciile SelfCare
  •     pentru a deveni Administrator in Contul tău online

Spune-ne dacă ți-au fost de ajutor aceste informații.

Update:

Începând cu data de 27.11.2025, parola standard Orange (parola OTY) se va modifica pentru clienții persoane fizice, din ultimele 6 cifre din seria CI/ BI în ultimele 6 cifre din CNP-ul titularului de cont.

Parola Orange  trebuie sa fie formată din 6 cifre, care nu sunt consecutive și nu se repetă; parola Orange nu conține alte caractere/ litere.

Bună, eu acum am schimbat parola Orange și tot nu mă lasă să mă conectez, nici cu noua parola nici cu ultimele 6 cifre din CNP

Cum trebuie procedat mai departe? 

Salut,

Parola Orange Thank You initiala, este formata din cele 6 cifre din seria si numarul cartii de identitate. Nu din CNP.

Client Orange

Vio73
#StarMember
Eu cred că odată ce ai scris aici, te-ai putut conecta. Sigur, dacă la asta te referi! E valabil și pentru My Orange.

Razvan
#StarMember
Contul my Orange poate fi creat cu drepturi de user/administrator pe un anumit nr.