anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Roaming inactiv in Dubai, deși este activat și a funcționat 3 zile

crististreulea
Junior entuziast

Salut, după aproximativ 3 zile in care n-am avut nicio problema de roaming, am avut activ chiar și un pachet de internet de 24 ore, a picat semnalul(îmi apare cu semnul exclamării) și am mesajul "doar apeluri de urgență". Daca problema era doar pe un telefon, mă gândeam la o problema izolata, doar că problema este prezenta pe două numere, telefoane diferite.

A mai pățit cineva ceva similar? 

Am contactat mizeria de Django, mi-au răspuns după 4 zile și m-au întrebat dacă am incercat sa conectez manual. Am incercat și o conectare manuală, nu se poate conecta. Presimt că îmi vor răspunde după alte 3-4 zile, voi fi deja în România...

1 Soluţie acceptată‚

crististreulea
Junior entuziast

Sunt la aeroport, plecăm acasă și mi-am zis hai sa incerc o conectare și pe o rețea unde îmi scrie (interzis). Surpriză, s-a conectat instant, au început să-mi între sms-urile de apeluri pierdute, sms-uri de la mesageria vocală.

Stupid, primele zile a funcționat pe rețeaua "du"

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

Pololică
#StarMember

Salutare!

Ai costuri suplimentare sau ai folosit frecvent VPN? Stiu ca in unele tari arabe este interzis astfel de soft (VPN).

Nu am folosit VPN. Cei de la Orange insistă să mă conectez manual, deși le-am specificat de două ori că am testat deja acea variantă, fără succes.

Și da, am cost suplimentar pe un singur număr, 3.ceva euro, am activat o opțiune de internet de 2G pentru 24 ore.

delfinas
#StarMember

De obicei, in asemenea situatii, nu e vina Orange, ci a providerului local la care te conectezi.

Până la urmă asta pare să fie cea mai plauzibilă cauză, având în vedere că Orange o dă din colț în colt. Din ceva motiv mi-au restricționat ambele numere. 

O sa incerc la compania de telefonie de aici, poate știu ei motivele

crististreulea
Junior entuziast

Sunt la aeroport, plecăm acasă și mi-am zis hai sa incerc o conectare și pe o rețea unde îmi scrie (interzis). Surpriză, s-a conectat instant, au început să-mi între sms-urile de apeluri pierdute, sms-uri de la mesageria vocală.

Stupid, primele zile a funcționat pe rețeaua "du"

Concluzia: daca vezi o ușa închisă, nu te descuraja, poate nu e încuiată! 😉