anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

mesaj prin 3800 la serviciul Workinfit.

SLIvan
Începător

Am primit  un sms prin 3800, de la Workinfit, mesaj de abonare. In mesaj spune că m-am abonat la serviciu lor. Eu nu am făcut abonament la acest serviciu!( 9.90 eur/lună.) Am intrat pe google și nu am găsit adresa  lor indicată. Ce trebuie să fac deoarece îmi generează costuri suplimentare în abonament? Pe factură scrie costuri suplimentare colectare în numele terților. Aștept sugestii. Mulțumesc. 

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion

Salutare!

Din păcate te-ai abonat la un serviciu cu suprataxa 

Găsești mai multe detalii și modul de dezabonare de la serviciu in linkul de mai jos:

https://subscribe.workinfit.com/launch/ 

Dezabonare se poate face prin SMS la numărul 3800 cu textul STOP PASS de pe numărul pe care te-ai abonat 

De asemenea pot fi contactați prin e-mail la rowf@cc-sms.com sau prin telefon: +40 371786194 .

Dezabonarea de la un astfel de serviciu se realizează doar daca primești un SMS care să confirme dezabonarea.

Exista un topic in linkul de mai jos ce conține lista acestor furnizori de  servicii cu suprataxa și modul de dezabonare/contact.

https://comunitate.orange.ro/afla-rapid-cum-te-poti-dezabona-de-la-serviciile-digitale/ 

Vizualizare soluţie în postul original

44 Răspunsuri 44

Eu mi am recuperat banii pe următoarea factura de Orange asta dupa dezabonare si trimis email atat la ei cat si la orange

Problema e alta. Altii nu stiu ce trebuie sa faca si acest "serviciu" ramane cu banii. Modul prin care isi fac reclama e ilegal cat si modul prin care acel cod ti-e dat nu printr-un canal normal de verificare email/sms ci direct live

DanielaH
Moderator

@SLIvan, ai reușit să te dezabonezi? Te-a ajutat răspunsul lui Mihai?

CalinR
Cunoscător

Daca nu platesti parcari prin sms(adesea sunt mai scumpe prin sms) iti recomand(va) sa sunati la 300 pentru dezactivarea sms-urilor cu 4 cifre.

este posibila dezabonarea la toate aceste servicii ?

Mihai881
Începător

Am vorbit la telefon 0371786194 cu echipa suport client si m-au ajutat cu dezabonarea de la Workinfit.

MatAgi1
Începător

Bună tuturor,acum m-am trezit cu un cost de 10,07 euro pentru un abonament primit prin mesaj pentru workinfinit, cum procedez?mulțumesc 

Salut!

Găsești un pic mai sus, în răspunsul marcat ca soluție, toate metodele de dezabonare. Să ne spui, te rog, dacă ai reușit.

Screenshot_20251027-082750_Messages.jpg

  Bună, am trimis mesaj la 3800 cu STOP PASS am primit mesajul că, am fost dezabonată de la Workinfit oricum e hoție  pe față sunt clientă Orange de peste 24 de ani. Mulțumesc frumos!

Adina25
Începător

Vreau sa ma dezabonez. 

Bună, trimiteți mesaj la 3800 cu textul STOP PASS.

ada6
Junior

A reusit cineva sa faca refund de la abonament pe abonament din greseala la Workinfit? In loc de cod pin pentru deschidere pdf de fapt a fost un cod pin de abonare Workinfit...

Eu8
Începător

Am blocat mesajul de la acest număr pe Messenger.Cum pot proceda să mă pot dezabona?Nu am garanția că apelând la numărul de telefon recomandat, nu vor fi create noi plăți.Am încercat să trimit mesaj la adresa lor de e-mail și apare ca invalidă.Cum trebuie să procedez ca să mă pot dezabona?

Toate modalitățile de dezabonare prezentate în postare sunt valabile, inclusiv adresa de email.

Pentru dezabonare poți trimite SMS la 3800 cu textul STOP PASS sau îi poți apela la numărul +40 371786194

Florin222
Începător

Salut!

M-am trezit cu un cost suplimentar de  10.7 EUR din senin.

Sunt client Orange de cand telefoanele mobile erau cat caramizile dar anul viitor nu voi mai semna reinoirea contractului pentru cele 20 de telefoane pe care le avem la firma deoarece aceasta teapa nu se poate da fara complicitatea Orange-ului .

Si da am reusit sa ma dezabonez  trimitand mesajul : ,,STOP PASS" la numarul 3800.