anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cost suplimentar for FORWARDTV2/Filmable

Grngrbn
Junior

Hello, i have an additional cost on my Orange bill for something I haven't subscribed to. I received an SMS with the message:Plata in valoare de 3.00 euro prin FORWARDTV2 a fost efectuata cu succes. Iti multumim. And Plata in valoare de 3.00 euro prin Filmable a fost efectuata cu succes. Iti multumim.

Although i have not subscribe this feature now they are charging me 6 euros extra how can i unsubscribe this feature. I have been scammed by this so called cost suplimentar. Now i don't i want to use orange postpaid sim but i still have 14/15 month subscription left. Anyone please help me how to change my sim postpaid to prepaid.

1 Soluţie acceptată‚

Numărul pe care l-am primit din partea Orange pentru a solicita dezabonarea Filmable este 0312296685

Vizualizare soluţie în postul original

85 Răspunsuri 85

Poate ca ar fi o idee sa redactam o reclamatie si sa o depunem online pe site-ul anpc.ro, dar cu conditia sa fim uniti si sa avem reale sanse sa stopam aceste abuzuri (servicii nesolicitate de client, dar totusi facturate).

Cred ca si inclusiv aceste postari ale noastre pot sa devina probe ale nedreptatii care ni se face de catre acesti "terti".

Prin nepasare ne vom trezi si cu alti furnizori terti care ne vor taxa. Ori ne asumam, ori ne situam in rolul de victime si vom achita viitoarele sume.  Eu nu am mai pomenit asa ceva si mai ales prin "interfata" unui operator de servicii de telefonie care are desigur acces la toate numerele noastre de telefon. In concluzie, mergem mai departe sau vom asista singular la alte posibile taxari. (bani, timp, nervi).

Cred ca si o plangere la parchet ar fi binevenita deoarece cei de la Orange sunt partasi la excrocheria si la furtul celor de la FORWARDTV.

Le-am făcut plângere celor de la Orange și am cerut rambursare. Au refuzat. Am făcut plângere la ANPC și am primit acei 3 euro înapoi. Deci se poate. Am formulat plângerile cu ajutorul chatgpt. Vă sfătuiesc să faceți la fel. Nu e vorba de acei 3 euro, e vorba de hoții din-astea de secol 21, scamuri legale etc. Luați atitudine. Cine dorește să îi reclamația formulată de mine, let me know.

Buna. Lasa-mi, te rog, si mie plangerea. Prima data, mi-au returnat cei 3 euro, dar a doua oara au refuzat. Acum, vreau sa le fac reclamatie. Multumesc

Stefanescu
Începător

Am primit mesaj că am plătit cu succes 3 euro și încă 3 euro către FILMABLE. Am sunat pe numărul care se taxează cu câțiva euro/ discuție și am spus că nu am niciun abonament și că nici nu am auzit de acest FILMABLE. Domnișoara cu care am vorbit a fost foarte drăguță și mi-a zis că o să îmi dea o compesare în valoare de 6 euro. 

De multe ori ni se spune la tv cum să ne ferim de cei care încearcă să ne păcălească și să ne fure banii din cont în diverse feluri, dar nu spune nimeni de o firma gen Orange care procedează la fel.... Am anulat plata recurentă pentru abonamente și nu știu ce ar mai trebui făcut.... Adică nu știu dacă o să mi se mai oprească iar bani .... Poate ar trebui să mă mut la alta firmă de telefonie mobilă ori s-a rezolvat ? 

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!
Din păcate, da, au fost raportate multe cazuri similare în comunitate. De regulă, abonarea la astfel de servicii se face accidental, prin accesarea unor reclame pop-up de pe diverse site-uri sau din aplicațiile utilizate pe telefon.
Chiar zilele trecute, un coleg a menționat că s-a abonat fără să își dea seama. A sunat la numărul furnizorului și a fost dezabonat. În prezent nu a mai primit astfel de mesaje, iar pe dispozitiv i-am activat și un ad-blocker pentru a reduce riscul apariției unor reclame de acest tip.

Recomandări:

• Soluția drastică: solicitarea către serviciul clienți a blocării tranzacțiilor cu plată pe factură la Orange România (inclusiv taxe parcare, rovinietă, bilete etc.).
  • Activează un adblocker pentru browser și aplicații.
  • Evită accesarea linkurilor suspecte care promit premii sau gratuități.
  • Verifică mai des costurile suplimentare accesând aplicația My Orange.
  • Dacă te-ai abonat accidental, sună imediat pentru dezabonare și solicită returnarea banilor.

Mulțumesc mult pentru răspuns! O zi frumoasă!

MihaiC99
Campion certificat

Cu drag! 

Weekend plăcut în continuare!

marianip
Junior

Le-am făcut plângere celor de la Orange și am cerut rambursare. Au refuzat. Am făcut plângere la ANPC și am primit acei 3 euro înapoi. Deci se poate. Am formulat plângerile cu ajutorul chatgpt. Vă sfătuiesc să faceți la fel. Nu e vorba de acei 3 euro, e vorba de hoții din-astea de secol 21, scamuri legale etc. Luați atitudine.

podar-floarea
Începător

nu am solicitat abonarea la FORWARDTV. doresc sa anulat abonamentul. STOP FORWARD TV. de semenea solicit anularea sumei de 3 euro

Salutare!

Ar trebui să depui o sesizare atât către Orange, cât și către Forward TV, prin care să soliciți returnarea sumei.
În această comunitate suntem doar clienți, la fel ca tine, și nu avem posibilitatea să te ajutăm în acest demers.

Detalii despre furnizor si modul de contact gasesti accesand fisierul de mai jos.

https://www.orange.ro/docs/termeni-si-conditii/pdf/2026-03/Lista-numere-scurte-pentru-contact-si-dez... 

Adresa de email: or.ro@mondiapay.com