anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce este parola Orange (fosta parola Thank You)?

MihaelaA
Ex Community Manager

Parola Orange (inițială, dacă nu ai schimbat-o), este formată din:

• cele 6 cifre din seria și numărul de buletin (nu din CNP) al titularului abonamentului - pentru persoană fizică
  • ultimele 6 cifre ale CUI-ului - pentru persoană juridică

UPDATE

Începând cu data de 27.11.2025, parola standard Orange (parola OTY) se va modifica pentru clienții persoane fizice, din ultimele 6 cifre din seria CI/ BI în ultimele 6 cifre din CNP-ul titularului de cont.

Parola Orange  trebuie sa fie formată din 6 cifre, care nu sunt consecutive și nu se repetă; parola Orange nu conține alte caractere/ litere.

Dacă nu îți amintești parola este nevoie să o modifici folosind una dintre modalitățile:

• din contul My Orange (accesat pe desktop/ laptop sau din browser telefon)
  • prin apel gratuit la *100# - ramura 3  "Abonamentul meu, opţiuni şi blocare număr" şi apoi 6 - "Modifică parola Orange" (valabil doar în cazul persoanelor fizice, abonamente non-hybrid)
  • în magazinele Orange

Mai multe detalii aici.

Voi vă știți parola Orange? Ați utilizat-o vreodată? Dacă da, în ce situație?

19 Răspunsuri 19

B_Ildi
Începător
Am reuşit mulţumesc!

Razvan28
Începător

Nu am schimbat parola dar totusi imi spune ca nu e corecta. Nu sunt client orange sa pot apela *100#, iar nici pe site nu o pot schimba, ce pot face?

Fost Membru
Neaplicabil

Contactează telefonic serviciul clienți.

Screenshot_2024-05-18-16-57-21-008_com.opera.browser-edit.jpg

user_18677455
Începător

am pus ultimele 6 cifre din cnp, nu funcționează parola ca să pot adăuga punctele thank you să pot achiziționa și eu ceva din aplicația voastră :)))am schimbat parola din aplicație , ce parola frate ca, acolo e parola de la cont , nu de la puncte , nu sunt două lucruri diferite ?

Folosește cele 6 numere din seria buletinului (nu din CNP).

(KZ)  XXXXXX 

(KT)   XXXXXX

1000002706.jpg