la 19-03-2026 07:59 PM
M-am saturat sa scriu recenzii si intreb aici: de ce nu mai functioneaza de la un timp transferul intre conturile de mobil si de fix ? Am conturile cu aceeasi adresa de e-mail dar parole diferite (pentru ca developerii nu sunt in stare sa gestioneze altfel situatia asta nefericita). Intru intr-un cont si cand vreau sa il vad si pe celalalt aplicatia imi cere parola, i-o dau si zice ca e gresita, dupa care nu pot face altceva decat s-o resetez. Dupa asta nu mai pot intra in primul cont si tot asa. A mers bine un timp dar acum nu.
19-03-2026 08:17 PM - editat 20-03-2026 02:56 AM
Salutare!
Aplicatia my orange poate gestiona mai multe conturi. Ai incercat sa schimbi adresa de e-mail pentru unul din conturi?
la 20-03-2026 12:36 AM
Salut!
Poate din cauza vreunui update au rămas așa...
În primul rand, încearcă conectarea de pe un browser web, nu din aplicație, poate vei reuși să te conectezi cum trebuie. Sau..
Pe termen scurt, poți să îți pui aceeași parola la ambele conturi, poate fentezi sistemul așa...
Sau daca nu dorești, pune un serviciu pe o adresă de mail, și celălalt pe alta adresa. Știu, nu este convenabil, dar doar aceste soluții îmi vin in minte acum...
la 20-03-2026 05:45 AM
Salutare!
Nu ai încercat să faci asocierea tuturor serviciilor pe același cont?
Te întreb pentru că s-ar putea să funcționeze!
la 23-03-2026 09:42 AM
Horia, s-a rezolvat situația cu conturile de My Orange?
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor