anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sim nevalid

Andrei301
Începător

Buna, am o cartela pe care nu am mai  folosit-o de mult timp, deoarece am fost plecat in străinătate. Cam un an nu am reincarcat-o si acum nu mai am semnal la ea. Se mai poate face ceva ? Mulțumesc!

5 Răspunsuri 5

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Dacă nu au trecut mai mult de 30 de zile de la expirarea perioadei de grație, poți suna la serviciul clienți sau îi poți contacta prin chatul din aplicația my orange, iar ei îți pot reactiva sim-ul. Daca a trecut mai mult timp va trebui sa te deplasezi într-un magazin Orange pentru al recupera, asta in caz ca nu a fost alocat unei alte persoane.

https://comunitate.orange.ro/t5/prepay/num%C4%83r-invalid-la-expirarea-perioadei-de-gra 

RafaHelper
#StarMember

Salut @Andrei301

Va trebui sa iei legătura cu Orange prin mijloacele prezentate AICI.
Doar Orange iți poate confirma daca acel număr mai poate fi recuperat sau nu si tot ei te vor îndruma sa faci pașii necesari pentru recuperarea numărului.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Mulțumesc de ajutor, insa am vorbit cu un consultant, care m-a sfatuit sa merg la un sediu Orange, dar eu sunt in Germania....

Vio73
#StarMember

Salutare!

Simplu și la obiect: cred că trebuie să iei legătura cu ei prin Chat Djingo  sau să mergi la un Orange Shop.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

DanielaH
Moderator

@Andrei301, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.