anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

SIM nevalid

Fcanta12
Începător

Bună!

de cateva zile am o problema cu cartela SIM, adica mi se cere in fiecare zi de nenumărate ori sa introduc PIN-ul cartelei. Azi, am introdus PIN-ul cum fac de obicei atunci cand mi se cere, insa in urma acestui lucru imi apare notificarea “Eșec SIM”, ca pe urma sa imi apara “SIM nevalid”. Care credeti ca ar fi cauza?

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

Am pățit și eu așa și era defect, ulterior schimbându-l. Dacă ai posibilitatea, verifică-l și în alt telefon și dacă face tot așa, e clar că trebuie să -l schimbi.

Baftă!

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

MihaiC99
Campion

Salutare!

Ai încercat să muți SIM-ul în slotul 2 sau într-un alt telefon? Verifică să nu existe urme de praf. Este posibil ca SIM-ul să fie defect; în acest caz, îl poți schimba într-un magazin Orange.

https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-schimb-cartela-sim-prepay 

https://www.orange.ro/help/cum-schimb-cartela-sim-pentru-un-abonament-95 

RafaHelper
#StarMember

Salut @Fcanta12

Pot fi mai multe cauze pentru problema ta:

• SIM defect

• slotul SIM defect

• telefon blocat sau eroare de activare

În aceste cazuri, mergi intr-un Orange Shop pentru un SIM nou, acest proces de schimbare SIM este gratuit. Daca problema persista mergi la un service autorizat Apple.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Am pățit și eu așa și era defect, ulterior schimbându-l. Dacă ai posibilitatea, verifică-l și în alt telefon și dacă face tot așa, e clar că trebuie să -l schimbi.

Baftă!

Radutuby
Cunoscător

Bună,

Afisarea de  cereri repetate de PIN, apoi „Eșec SIM” și „SIM nevalid” indică de obicei un SIM deteriorat sau un contact imperfect în slot. Încearcă să cureți ușor cartela, reinser-o și testează-o într-un alt telefon. Dacă apare aceeași eroare, SIM-ul este defect și trebuie înlocuit la operator.

Înlocuirea SIM-ului solicita totodata si schimbarea numărului de telefon?

La solicitarea de înlocuire SIM, furnizorul de servicii mobile îți va oferi un nou SIM care va fi programat să funcționeze cu numărul tău de telefon actual. Nu schimbi numărul de telefon.

Nu, nu are treabă cu așa ceva!