anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Feedback relații clienți

Saskoradu
Începător

Sub orice critica relații cu clienții ți se închide telefonul in nas fara nici un răspuns 

6 Răspunsuri 6

delfinas
#StarMember

Bun venit in Comunitate!!!

Poți să ne explici mai detaliat care este problema? Ce ai vrut să rezolvi și nu ai reușit?

Schimbă cifrele pe factura de la una la altă 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Destul de neplăcut. Atunci scrie-le din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contract și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator sau trimite-le un mesaj privat din pagina de Facebook .

Baftă!

MihaiC99
Campion

Salut,

Găsești toate metodele de contact in linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti 

De preferat ar fi fost telefonic deoarece poți intra în legătură cu un operator mai rapid. Alternativa este prin chat însă poate dura mai mult până ți se va răspunde la mesaje.

Există și varianta contra cost prin apel la 401

• Acces direct la operator pentru clienții abonaţi, persoane fizice/juridice, 24 de ore din 24, 7 zile din 7
  • Tarif naţional 0.14 euro/minut, TVA inclus, primele 40 de secunde sunt gratuite

Din păcate serviciul clienți Orange nu se mai ridica la standardele avute în trecut.

Ultimile experiențe au fost extrem de neplăcute cu serviciul de chat al Orange. Timpul de așteptare a fost exagerat de lung, iar când în sfârșit am fost preluat de un operator, am primit răspunsuri generale și lipsite de relevanță, ca și cum ar fi fost copiate. Problema mea nu a fost înțeleasă, iar în loc să primesc ajutor concret, am fost pasat de la un consultant la altul, fără ca vreunul să ofere o soluție clară. Am rămas cu impresia că celor de la serviciul clienți le este teama sa deschidă sesizării.

DanielaH
Moderator

@Saskoradu, te așteptăm în continuare să revii cu mai multe detalii despre situația ta pentru a te putea ajuta cu răspunsuri. Mulțumim.

Ilie74
Începător

Nu se poate vorbi cu un consultant pentru detalii la factura