anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cartela se dezactivează într-una

Șerban
Vizitator

Nu știu ce se întâmplă dar de o săptămână cartela mea de la orange mi se deconectează de 8-9 ori pe zi si trebuie sa bag codul cartelei a mai pățit cineva asa ? 

3 Răspunsuri 3

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ai testat cartela într-un alt telefon pentru a vedea dacă problema ține de SIM sau de telefon?

Problema apare doar într-o anumita zona? Posible probleme de conectare la retea.

Partea cu codul se poate rezolva usor dezactivand pinul sim-ului din setarile telefonului.

Incearca si o resetare a setarilor de retea sau sa muti sim-ul in al doilea slot (daca telefonul este dual sim).

Daca nu ai un alt telefon sa testezi poti contacta serviciul clienti pentru a vedea daca totul este in regula cu contul tau. Sau schimbi sim-ul într-un orange shop (elimini o problema legata de sim defect).

Radutuby
#StarMember

Salutare,

este posibil că SIM-ul tău să nu facă un contact bun cu slotul telefonului, iar din acest motiv să apară problema descrisă de tine.

Îți recomand să scoți cartela, să o cureți ușor o testezi iar dacă tot nu funcționează să o încerci într-un alt telefon.

În acest fel poți stabili, prin eliminare, dacă problema este de la slotul SIM sau de la cartelă.

Ai găsit soluția potrivită? Transformă ajutorul primit într-un ajutor oferit. Marchează răspunsul ca soluție sau oferă o apreciere, un gest mic care face Comunitatea mai bună.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu cred că poate fi de la slotul sim, nu face bine contact. Recomand să vezi ce se întâmplă și în alt telefon!

Succes!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.