la 09-02-2026 01:56 PM
De la Craciun pana la prezent parintii mei numai au semnal la aparatul telehonic. Locuiesc intr un sat nu departe de orasul Barlad. Un tehnician Orange a putut calatori anul trecut cand am sunat ca dorim sa testam daca zona poate receptiona semnal sa putem avea un pachet intreg cu Voce+TV+internet iar de la Craciun nu se gaseste nici o echipa de interventie sa vina sa vada care este problema. Ajunge sora din Marea Britanie la ei si tot cu amanari si fara rezolvare. De o incapacitate groaznica. Astazi un operator Nicoara Alexandru atat a repetat fara rezolvare fara testare ca e lipsa semnal nu trimite nici un tehnician. Ati intampinat asa ceva cand persoana care are contractul de telefon are 87 de ani cu dificilitate de miscare? Chiar nu exista echipa de interventie? Ce recomandari sau solutii aveti?
la 09-02-2026 02:09 PM
Salut, Silvia! bun venit în Comunitate!
Îmi pare rău de situația prin care trec părinții tăi. Ne poți oferi codul de abonat să rugăm și noi colegii să verifice?
la 09-02-2026 02:13 PM
Sigur ca da. cod client: 0440410777.Multumesc mult.
la 09-02-2026 03:02 PM
Mulțumesc pentru detalii. Sigur că există echipe de intervenție pregătite să ajute.
Colegii ne-au spus că pentru a trimite pe cineva la locație, este important să existe o persoană disponibilă acolo și care să fie de acord cu verificările ce vor fi făcute atât la telefon, cât și direct în teren.
Crezi că acest lucru este posibil?
la 09-02-2026 03:44 PM - editat ultima oară la 09-02-2026 03:47 PM de DanielaH
Este cineva. Ca persoana disponibila ar fi o vecina care locuieste la cateva case in deal. lasam aici numarul ei : Ciobanu Angela 0773xxxxxx.
Va multumim.
la 09-02-2026 04:45 PM
Mulțumesc pentru detalii. Le-am transmis colegilor.
la 09-02-2026 07:43 PM
Va multumim. Intrucat au fost cateva incercari nereusite fie la sediile Orange fie telefonic. Cel mai dezamagitor ca in Ianuarie a fost sotul si a platit la ghiseu ca asa i s a spus ca ar fi de plata. In Februarie a fost sora si la fel mergeti acasa ca se rezolva si la fel achitau la fel sa fei in credit. Nimeni nu rezolva nimic. Dvs ati fost cea mai prompta si clara. Noi tot plateam sa fie pe credit ca sunt batrani. Ca sa nu le taie abonamentul, deci tot evitam acest aspect. Sa speram ca cineva se va implica cu decizie si rezolvare.
la 11-02-2026 12:17 PM
Mai aveti vreun feedback sau ce se intampla ? cat mai asteptam? caci e o lipsa de comunicare si lipsa de contact. Pur si simplu un operator nu a vrut sa trimita pe nimeni pana nu face testare in teren. Degeaga am scris ca sunt batrani, ca zona pozitionata geografic in curte nu prinde nici o receptie de la nici o retea. Ca ar exista o vecina cateva case mai la deal dar dansa receiptioneaza semnal in casa ei langa nici macar pe drum. Cu toate aceste aspecte nici o rezolvare.
Va rugam mult faceti ceva.
la 11-02-2026 12:28 PM
Situația este în continuare în atenția colegilor noștri de la departamentul tehnic spre verificare. Îți recomandăm să aștepți răspunsul lor legat de soluționare. Mulțumim.
la 13-02-2026 05:28 PM
Totusi stie cineva genul acesta cum s-ar rezolva si in cat timp? Parintii sunt foarte in varsta peste 87 de ani si telefonul este singura forma de comunicare.
la 23-02-2026 06:35 PM
Va rugam interveniti cu ceva. Nu a trecut nici un tehnician. Stam asa intr-o asteptare continua fara rost. Va rog mult.
la 04-03-2026 10:42 AM
Silvia, s-a rezolvat situația?
la 04-03-2026 11:25 PM
Din păcate acum a dispărut semnalul si la TV . Este de necrezut cum nici o echipă de intervenție sau cineva să își dea silința. Dacă nici pe televizor măcar se uitau sa vadă ce se întâmplă în lume.. acum chiar ca sunt complet izolați .
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor