anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu pot fi sunat din reteaua Telekom.

GeorgeM
Junior
Intampin a 3-a oara anul asta problema urmatoare : Sunt sunat din , deja, fosta retea Telekom. Instant intra ton de "ocupat", nu se duce in mesagerie. Nu primesc sms ca am pierdut vreun apel. Daca sun pe numarul ce nu m-a putut contacta, conexiunea se face instant, putem vorbi. Lucrul asta s-a intamplat cu 3 persoane diferite ce doreau sa ma sune. Ultima data am pus cartela in alt telefon, se intampla acelasi lucru, deci nu este din cauza telefonului. Apelurile cu probleme au fost initiate din zone diferite din Bucuresti. Stie cineva unde este problema ?
20 Răspunsuri 20

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
La Telekom ai intrebat? Poate problema e la capatul celalalt. Trebuie vazut daca cei care incearca sa te apeleze pe tine pot sa apeleze alte numere din reteaua Orange. Daca da, si problema e doar cu numarul tau, posibil sa fie o problema la Orange... Eventual mai asteapta un pic sa vedem daca alti clienti care au si cartele Telekom, au aceeasi problema sau nu.
Client Orange

GeorgeM
Junior
Inca nu am intrebat, astept sa vad ce mai zic si altii. Ma indoiesc insa ca voi primi un raspuns relevant.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Sunt clienti aici in Comunitate care au si Telekom. Nu degeaba ti-am zis. :) Cu toate astea, la o prima vedere, pare sa fie o problema pe contul tau. Dar...sa vedem.
Client Orange

GeorgeM
Junior
De ce ar trebui sa fie o problema "cu contul meu" ? E o restrictie activata din greseala de...cineva ?

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Nu. Ziceam doar sa nu fie ceva specific pe nr tau. Probabil ca nu doar al tau. Dar probabil ca nu e o problema generala. De-aia eram curios daca mai au si altii aceeasi problema.
Client Orange

GeorgeM
Junior
M-a contactat cineva de la relatii clienti, am dat mai multe detalii. Ce este curios este ca cel putin doua telefoane care nu au reusit sa initializeze apelurile catre mine, erau iPhone-uri...

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
N-ar trebui sa aiba legatura… dar coincidenta e ciudata, intr-adevar. Sper sa se rezolve.
Client Orange

GeorgianaD
Moderator
Salut GeorgeM! Colegii din departamentul tehnic au verificat si solutionat eroarea. Imi poti comunica, te rog, daca mai intampini erori?

GeorgeM
Junior
O sa incerc sa contactez persoana care nu putea sa ma sune si revin. Multumesc.

DanielaH
Moderator
Salut, GeorgeM! S-a rezolvat situația? Este totul în regulă?

GeorgeM
Junior
Buna. Aparent da, ultima persoana care nu ma putea contacta m-a putut suna. Sper sa fie ok si in alte cazuri. Multumesc.

DanielaH
Moderator
Mulțumim pentru confirmare. Ne bucurăm că s-a rezolvat și te mai așteptăm în Comunitate.

Dinuirimia
Începător
Buna ziua! Aceeași problema o întâmpin și eu.

DanielaH
Moderator
@Dinuirimia, bun venit în Comunitate! Ne dai, te rog, mai multe detalii despre situația ta? Este o problemă recentă sau persistă de mai mult timp? Ești client Orange România sau Orange Romania Communitations?