anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu pot fi contactat din nicio rețea dupa portare

flashule
Junior

Salut, nu pot fi contactat din nicio rețea după ce mi-am portat numarul de telefon din Vodafone la Orange, nici sms-uri nu pot primi..

40 Răspunsuri 40

Ciudat. Am avut asa:

• 2 numere Cosmote (Telekom)->Vodafone->Orange->Digi (undela Digi inca astept ca o reclamatie facuta acum 6 luni pe partea de mobil sa primeasca raspuns, desi nu cred ca o sa mai prind purici pe la ei, in special cu problema avut acum aproape 3 ani in roaming)
  • 1 numar Cosmote (Telekom)-Vodafone-Digi
  • 1 numar Vodafone->Orange->Digi (numar care va fi tras pe dreapta in perioada imediat urmatoare).

Nu mai pun la socoteala numarul sotiei (care are abonament separat de mine Cosmote (Telekom)->Vodafone->Orange->Vodafone si posibil intoarcere in Orange. Depinde ce zic colegii ei de munca de semnalul la ei la sediu. Voda are cel mai bun semnal, urmat de Orange. Digi si Telekom sunt, practic, inexistenti ca semnal la interior, desi afara Digi zbarnaie).

Pe portabilitate.ro numarul in ce retea apare? (desi am impresia ca o sa fie Orange).

Recomandarea ar fi sa astepti sa vezi rezolvarea (peste weekend angajatii sunt mai putini la numari si posibil azi-maine sa se rezolve).

Eu am problema asta de joi dimineata adica 3 zile lucratoare. Cum am zis si mai sus nu pot folosi nicio aplicatie care are nevoie de autentificare in 2 pasi (inclusiv bancare), plati la fel, confirmati programari la fel, orice fel de urgenta care se poate intampla si nu pot fi contactata. Cred ca e un pic cam mult sa mi se ceara si mai multa rabdare. 

Astăzi s-a rezolvat la mine, după 5 zile. Mai bine mai târziu decât niciodată.  Baftă tuturor 

Si la mine acum 1 ora simplu sa ceara ceva

Norocosilor. Eu nu am norocul asta

Pe portabilitate apare Orange.

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Situația a fost remediată.

@Cristina2002 și @BogdanMomita, este totul în regulă și la voi?

La mine este remediata situatia 

Mă bucur. Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.

da, acum se pot primi apeluri insa mesajele din perioada in care nu a functionat nu au mai aparut. Si ar fi trebuit sa am de pe la banca si altele.

Mulțumim pentru confirmare. Mesajele din perioada incidentului nu vor mai apărea, din păcate.