anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu am primit telefoanele la portare

Iulia84
Începător

Am facut o portare de la Vodafone acum o saptamana, iar telefoanele trebuia sa fie livrate. Nu am primit nimic, cele 3-5 zile lucratoare au expirat, mi s-a emis deja o factura Orange in care nu sunt incluse ratele pentru telefoane. Am incercat sa intreb robotelul si mi s-a spus ca nu este inregistrata nicio comanda pe numerele portare. Nu am primit nicio notificare de la Orange in acest sens si nici nu m-a contactat nimeni.

5 Răspunsuri 5

MihaiC99
Campion

Salutare!

Recomandat ar fi sa contactati serviciul clienți telefonic la 300 (din rețeaua proprie) sau 0374 300 300 (din altă rețea).  Se poate lua legătura și prin chatul aplicației, cerând transfer catre un operator uman și explicând problema. Conversația nu este în timp real, iar răspunsul poate întârzia în funcție de solicitări.

https://www.orange.ro/contact/

Vio73
#StarMember

Bun găsit!

Nu ai vorbit cu nimeni, n-ai primit niciun SMS privind livrarea ?

Atunci nu ai decât să le scrii din Chat Djingo  sau să îi suni la numărul 300 pentru detalii.

Mai ai și varianta cu pagina de Facebook  , unde poți să le trimiți un mesaj privat.

Succes!

delfinas
#StarMember

Iulia, bun venit in Comunitate!!!

In contract se specifica faptul ca trebuie sa primesti niste telefoane? 

Daca e vorba de iPhone, comenzile se onoreaza mai greu, de obicei.

Razvan
#StarMember

Salutare! Despre ce telefoane este vorba? Ratele la telefon se vor activa după 30 de zile de livrare, timp in care acestea pot fi returnate către Orange, în cazul în care nu le mai dorești sau prezintă defecte de fabricație.

DanielaH
Moderator

@Iulia84, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?