anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Prețurile serviciilor oferite de compania orange

Neaplicabil
Cum vi se par prețurile la serviciile oferite de compania orange luând în considerare veniturile personale?
16 Răspunsuri 16

Razvan
#StarMember
În comparație cu venitul personal, mi se par decente, normal ca fiecare, mi-aș dori să plătesc mai puțin, dar calitatea rețelei, vine cu un cost mai mare, din cauză că trebuie investiții în infrastructură, însă Digi și Telekom ne-au cam obișnuit cu preturi foarte mici și e cam greu să mai accepți să plătești foarte mult pe servicii asemănătoare.

Vio73
#StarMember
Si eu consider că prețurile sunt decente în comparație cu ceea ce se oferă. Toți vrem cât mai mult, la prețuri cât mai mici, dar trebuie să înțelegem că ieftin și bun nu există. Și cum toate produsele și serviciile au un cost, și serviciile Orange, care au scos în față o multitudine de inovații, au un anumit preț. Dacă nu ne plac prețurile și serviciile unui operator, există concurență și ne putem alege ce dorim. Succes!

FaraUnID
Campion certificat
Depinde la care preturi ne referim. 1. Pretul abonamentelor este unul corect. Aici noi, stam foarte bine comparativ cu alte state ale lumii. Adica abonamentele noastre includ mult mai multe resurse decat un abonament cu valoare similara oferit de un operator din alta tara. 2. Pretul produselor comercializate la liber este simtitor mai mare decat pretul mediu pentru acelasi produs practicat de magazinele concurente, atat in online cat si in offline.

teacher_
#StarMember
Sunt de acord cu #FaraUnID. Preturile la prepay sunt exagerate, atât la telefoane, cât și la accesorii... Pe de altă parte, la abonamente preturile sunt chiar atractive.

Ascary
Campion certificat
Preturile practicate de operatorii de telefonie din Romania sunt mici daca ne raportam la aceleași abonamente dar din alte țări. Daca insa ne raportam la salariile din Romania,cele obișnuite,preturile abonamentelor sunt destul de mari.

Romeo_
Senior certificat
Pretul la prepay / abonamente e ok in schimb la telefoane si celelalte produse mi se pare cam mare fata de alte magazine online.

teacher_
#StarMember
@Ascary, la ce alte tari te referi? La alea unde salariile sunt duble față de ale noastre probabil 🙂 Cred că aceste companii își fac politicile de preturi in funcție de veniturile populației și ceva in plus..

Razvan
#StarMember
Prețul la abonament/prepay îl stabilești ca fiind un procent din salariul minim pe economie, de exemplu una e 20 euro dintr-un salariu de 800-1000 euro și alta e 5 euro din 261 euro, se vede de pe luna, unde e prețul mai mare.

Ascary
Campion certificat
teacher ți-a răspuns Răzvan 🙂

Anonim
Neaplicabil
Cum se spunea mai sus, stăm mult mai bine comparativ cu alte țări. De exemplu, în Canada (unde e sora mea) plătești 100 dolari canadieni / lună (aproximativ 320 RON) pentru internet fix (în limita a 500 GB !). Raportul preț/calitate este unul foarte bun la Orange. Există și variante mai ieftine, adevărat, însă trebuie văzut dacă oferă aceeași calitate.

Vio73
#StarMember
E bine că există alternative, dar Orange stă bine în raportul calitate-preț!

imch
Cunoscător certificat
Eu nu stiu exact cum e prin alte tari, stiu doar ca mie mi se pare convenabil raportul calitate/pret. Aici vorbesc de serviciile Orange prin abonamente. In ceea ce priveste echipamentele, sunt de-acord cu cei de mai sus: sunt sensibil mai scumpe la orange decat in alte magazine. Uneori insa este mai convenabil sa iei de la ei datorita facilitatilor oferite.

Jay
Campion certificat
Preturile serviciilor mi se par ok. Abonamentele devin mai atractive odată cu creșterea vechimii în rețea, iar, la prepay, sunt resurse destul de multe.. Si, exista multe variante de a creste resursele, pentru cei carora nu le ajung.. Ma rog, unora numai nelimitatul le ajunge, dar, nu poti mulțumi pe toată lumea..

Laura_cio
Senior
Prețurile sunt stabilite in funcție de serviciile oferite, de la simplu la complex, de la ieftin la scump. Fiecare își cunoaște bugetul și știe in ce suma se poate încadra. Ierarhia aceasta este prezenta in vânzări.