anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Xiaomi va permite dezactivarea reclamelor în MIUI 11. Cum vi se pare?

Anonim
Neaplicabil
O idee interesantă?
Aveți link mai jos:
https://www.gadget.ro/xiaomi-va-permite-dezactivarea-reclamelor-in-miui-11/
15 Răspunsuri 15

teacher_
#StarMember
Foarte buna ideea. Cred că prin asta Xiaomi o să își atragă niste clienți. Așteptăm asta și de la Samsung sau Huawei. Până la urmă, de aia se numesc reclame nedorite, pentru că nu le dorește nimeni...

Florin_D
Cunoscător certificat
Sincer in afara de camera auto si smartwatch nu am avut si smartphone de la xiaomi! Dar pot spune ca de curand sotia a gasit un xiaomi mi 8, a cautat sa-l returneze dar nimic. am incercat sa intru in telefon sa caut un numar de telefon sau ceva ba chiar l-am tinut incarcat vre-o saptamana cu reteaua activa si nimic, nu a sunat nimeni! este in schimb un telefon foarte bine criptat, nu poti trece de parola sau ceva. Am vazut ca are MIUI 10 si la prima vedere pare interesant. Am sa incerc sa deblochez telefonul si eventual sa-l folosesc pentru ca nu il revendica nimeni de aproape o luna :) Sper sa aflu si eu mai multe detalii de aceasta interfata MIUI intrucat pare intuitiva si destul de ok!

Vio73
#StarMember
Nu am avut produse de la ei, dar faptul că s-au gândit la acest aspect, mi se pare ceva destul de interesant.

Razvan
#StarMember
Reclamele au devenit din ce în ce mai mari și enervante, este o măsură binevenita, pentru a crea o atmosfera plăcută de utilizare a platformei MIUI.

Ascary
Campion certificat
Eu am o toleranta față de reclame însă cele repetitive ori agresive mă deranjează. Înțeleg că toată lumea trebuie să câștige un ban însă nu pe nervii mei. Daca se încearcă o limitare a acestora este lăudabilă ideea.

delfinas
#StarMember
Eu am un Redmi Note 2 și, până nu i am băgat o versiune stabilă, îmi apăreau tot felul de reclame. Din păcate, nu s a rezolvat problema bateriei, care se descărca foarte repede. Nu s a rezolvat nici înlocuind-o, deci e ceva care ține de hardware. Păcat de telefon, că e bun, dar risca sa devină unul fix. De atunci nu am mai îndrăznit să iau un alt Xiaomi...

Miha_Z
#StarMember
Nu am avut mobile de la aceasta firma, dar la acest aspect si restul firmelor ar trebui sa-i urmeze exemplul. Reclamele repetitive ajung sa te scoata din minti. 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Xiaomi incearca sa profite timid de picajul liber in care se afla Huawei, dar tind sa cred ca este nevoie de ceva mai mult de atat. Este un inceput, dar mai este mult pana departe!

Laura_cio
Senior
Știu ca ne scot din minți reclamele, dar au și ele rostul lor. Au rol de promovare și de câștig.

teacher_
#StarMember
Reclamele pe telefon m-au enervat tot timpul... Una e la televizorul sa le pot controla, și alta e pe telefon, sa îmi apără de peste tot. Se vor găsi doritori care sa aleagă aceste telefoane fie și numai pentru asta...!

Romeo_
Senior certificat
Poate urmeaza acest exemplu si ceilalti producatori Apple,Samsung,Sony realizand ca,clientii nu doresc aceste reclame chiar daca ei castiga bani frumosi din ele

RafaHelper
#StarMember
Salut @cocolosh, Cred ca ai indus putin lumea in eroare cu aceste reclame si vreau sa fac o precizare. Reclamele in acest subiect sunt cele din Interfata MIUI, adica acele reclame care se gasesc prin setari sau aplicatia de vreme, sanatate(health), teme, etc si nu reclamele din aplicatii ca, YouTube, Facebook, Instagram, etc Eu unul nu am auzit la prieteni sa se planga ca ar exista reclame pe telefoanele lor Xiaomi, sau Samsung, de altfel ca si utlizator Huawei as putea spune acelasi lucru. Stiu doar ca au fost mai des intalnite de utilizatorii din China.

Anonim
Neaplicabil
Salut @rafa.bloger, Eu doar am dat mai departe o știre care mi s-au părut interesantă. 😉

Vio73
#StarMember
Ar fi interesant să avem această facilitate pe cât mai multe dispozitive.