anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pareri despre Djingo, asistentul virtual de la Orange

Miha_Z
#StarMember
Cand iei legatura prin chat cu serviciul clienti, poti interactiona cu Djingo, un asistent virtual creat special pentru a-ti oferi asistenta.
Ati interactionat cu el? Ce impresie v-a lasat?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Djingo învață din fiecare conversație pe care o poartă astfel încât, în curând, va putea fi de ajutor indiferent de solicitarea pe care o aveți.

În acest moment Djingo știe să răspundă la întrebări despre:

• codul PUK
  • factura Orange
  • schimbare SIM
  • detalii despre portare
  • roaming (informații, tarife, activare/ dezactivare)
  • suspendare/ reconectare în caz de pierdere sau furt
  • cerere nouă de ofertă
  • parolă OTY
  • perioadă contractuală
  • reziliere
  • blocare/ deblocare date mobile
  • amânare de plată

Update 5 august 2020: Djingo s-a perfecționat și a învățat să activeze opțiuni de roaming și opțiuni speciale.

• activare opțiuni de roaming pentru călătorii în afara SEE 
  • activare opțiuni precum Deezer, Orange net 6, Family HD Go (pentru clienții cu abonamente de voce)
  • activare opțiuni HBO HD, MaxPak HD si SuperNights HD (pentru clienții cu abonamente de TV)

Update 1 martie 2021: ChatBot-ul tratează și situațiile de amânare de plată.  

În cazul în care aveți mai multe întrebări, colegii noștri (trainerii lui Djingo :)) recomandă să formulați propoziții separate pentru fiecare subiect în parte.

Pe măsură ce Djingo se va perfecționa, vom reveni aici cu noi informații.

Pe Djingo îl găsiți aici https://www.orange.ro/contact/ sau aici https://www.orange.ro/servicii/chatbot/

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Vizualizare soluţie în postul original

61 Răspunsuri 61

Vio73
#StarMember
Da, cam neplăcut!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Ascary
Campion certificat
Sigur este loc și de mai bine și se pot aduce îmbunătățiri robotului. Intotdeauna lucrurile inovatoare merg un pic mai greu la inceput dar, pe parcurs, prin upgrade-uri funcționează minunat.

Jay
Campion certificat
Eu, daca nu m-am inteles cu el, cand m-a intrebat daca sunt multumita am spus nu si, mi-a oferit optiuni, asa ca am apasat ca vreau transfer la un operator, sa vad ce se intampla.. apoi am renuntat, dar, probabil nu suficient de repede, nu stiu, pentru ca m-am trezit cu un apel telefonic de la Orange.. deci, as spune ca e bun pentru chestiunile simple de care ai nevoie repede si nu poti astepta sa fii preluat de un consultant si, ii degreveaza si pe consultanti de aceleasi chestiuni simple.. daca se pot rezolva asa..

Vio73
#StarMember
Cred că vor trage concluziile și vor aduce îmbunătățiri !
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Romeo_
Senior certificat
Daca preia si opreste vorbele rele si injuraturile aruncate de clienti operatorilor atunci e foarte util

Vio73
#StarMember
Are unele lucruri pe care nu le înțelege, asta e clar.

Miha_Z
#StarMember
Svetalex, robotul a fost creat pentru lucruri simple, gen perioada contractuala ... lucruri care au fost setate in programul lui. Daca este o intrebare din afara "ariei lui de acoperire" si nu stie sa raspunda, te pune in legatura cu un operator.

Miha_Z
#StarMember
Romeo, cu siguranta nu va fi bine ca unui client nervos sa-i inchizi apelul si sa-l transferi catre robot. Acest lucru il va inversuna si mai tare. Acelor oameni, ca ne convine sau nu, trebuie sa le vorbesti frumos, sa incerci sa-i calmezi si pe cat posibil sa le oferi ce-si doresc.

Vio73
#StarMember
E bun și un robot, dar să fie eficient cam în orice situație.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Robotul are instalate intrebari si raspunsuri predefinite, nu e acelasi lucru cand interactionezi cu un om, unde discutia poate fi libera, si iti da o oarecare siguranta.

Vio73
#StarMember
Eu avusesem o interacțiune plăcută cu el, dar m-a cam dezamăgit ulterior.

svetalex
Maestru
@Miha Z inițial nu știam despre ce este vorba. mă așteptam să fie vechiul chat, din acest motiv am pus întrebările în acea formă. Însă m-aș fi așteptat să fiu transferată la un operator dacă nu știa să răspundă, ceea ce nu s-a întâmplat

Miha_Z
#StarMember
Svetalex, cum zicea si ciucuras, robotul are intrebarile prestabilite si nu putem avea mari pretentii la el. Dar e ciudat ca nu te-a transferat la un operator pentru lamuriri suplimentare.

Vio73
#StarMember
Probabil s-a încurcat în comenzi!

delfinas
#StarMember
Un robot va avea doar raspunsuri standard, pt ca e setat pt anumite situatii. Cum problemele noastre sunt, cel mai adesea, personalizate, solutiile nu pot veni decat de la niste consultanti umani.
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!