anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Optiunea Orange Antivirus pe HMS

andrei_horeica
Junior entuziast
Buna ziua,
Am opțiunea Orange Antivirus inclusă în abonament, dar este trecută mențiunea ”pentru sistem de operare Android”.
La prelungirea abonamentului si includerea opțiunii am achiziționat de la Orange și un telefon Huawei P40 Pro care funcționează cu sistem de operare HMS.
Este opțiunea inclusă în abonament valabilă și pentru acest tip de telefon?
Astăzi la instalarea Orange Antivirus și după logare mi-a apărut mesajul ”Perioada ta de evaluare de 30zile a început”.
Va trebui să achit taxă pentru folosirea acestei aplicații după expirarea perioadei de probă?
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
În mod uzual, nu este necesar să achiți acea taxă. Este nevoie să iei legătura cu Orange prin apel la 300 sau în chatul din My Orange pentru a face modificări pe contul tău, astfel încât să poți beneficia de Orange AntiVirus gratuit. P. S. Aplicația My Orange este disponibila și funcțională în App Gallery.

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

Razvan
#StarMember
În mod uzual, nu este necesar să achiți acea taxă. Este nevoie să iei legătura cu Orange prin apel la 300 sau în chatul din My Orange pentru a face modificări pe contul tău, astfel încât să poți beneficia de Orange AntiVirus gratuit. P. S. Aplicația My Orange este disponibila și funcțională în App Gallery.

RafaHelper
#StarMember
Salut @andrei.horeica! In primul rand telefonul tau are ca si sistem de operare tot Android. HMS este prescurtarea de la Huawei Mobile Services și reprezintă de fapt o colecție de servicii si aplicații ce ajuta telefonul sa ruleze alte aplicații, nu este un sistem de operare. Daca gasesti aplicația in AppGallery atunci ar trebui sa fie compatibilă cu modelul tau. Această aplicație necesită sa reinoiesti licenta odată la 6 luni pentru a fi utilizata. Reînnoirea se face GRATUIT cu un mail catre Orange sau un mesaj din pagina Contact, trebuie doar sa ceri acest lucru pe numărul tău. Nu este necesar să plătești, pentru ca este oferită GRATUIT cu abonamentul tau.

andrei_horeica
Junior entuziast
Salut. ne te contrazic in legatura cu sistemul de operare. Aplicatia nu este disponibila in AppGallery si a trebuit sa o descarc prin "Aptoide", ca alte aplicatii ce nu se gasesc in AppGallery. Am luat legatura cu cei de la Orange prin serviciul Chat din My Orange. Va multumesc pentru ajutor!

RafaHelper
#StarMember
@andrei.horeica, eu am un Mate 20 Pro si am găsit aplicația in AppGallery, ai si un link direct aici: https://appgallery.huawei.com/app/C101682649

andrei_horeica
Junior entuziast
Am accesat acum link-ul postat de tine si apare ca aplicatia Orange Antivirus este incompatibila cu Huawei P40 Pro. Probabil mai dureaza pana o sa fie compatibila. Abia in martie anul acesta a fost configurata pentru P40 Pro si am putut descarca din AppGallery aplicatia My Orange. Deci o sa mai astept pana va fi disponibila pentru telefonul meu in AppGallery. O sa mai revin cu update-uri daca pana atunci intampin probleme cu aplicatia descarcata din Aptoide, pentru ca mai exista aplicatii ce "mor" dupa cateva zile de utilizare si necesita reinstalare periodica.

RafaHelper
#StarMember
@andrei.horeica, e perfect asa, mulțumim ca ne-ai confirmat compatibilitatea cu acest model, P40 Pro. Te așteptam sa revii cu feedback, ii va ajuta și pe alți utilizatori.

BlackWolf
Senior
Salut! Scuza-ma, dar vreau sa te intreb ceva. De ce vrei sa instalezi o aplicatie de Antivirus ca sa ruleze in fundal si sa consume bateria aiurea? Telefonul tau vine deja cu un antivirus Avast din fabrica, ai toate facilitatile deja si face aceleasi lucruri. Il gasesti in optimizator. Eu am un Huawei Mate 20 Pro si un P Smart Z, nu am instalat niciodata antivirus si nu am avut niciodata probleme. Si Samsung vine cu antivirus din fabrica. Am mai vazut situatii de genul si nici oamenii care lucreaza in domeniul IT nu iti vor recomanda instalarea unui antivirus suplimentar de orice fel pe telefonul tau, nu sunt singurul. Eu asa zic si asta e parerea mea, mai departe e decizia ta. Era doar un sfat. Pentru telefonul tau e inutil, este bun pentru telefoanele care nu au deloc. Daca il vrei, procedezi cum ti-au sugerat colegii mai sus

Salut, andrei.horeica! Sistemul HMS ( Huawei Mobile Services) aduce impunatatiri pentru serviciile GMS (Google Mobile Services) astfel incat telefoanele Huawei sa nu intampine probleme in descarcarea si utilizarea aplicatiilor specifice. In cazul in care aplicatia putut fi instalata, rezulta ca aceasta este compatibila cu telefonul utilizat. In ceea ce priveste eroarea mentionata, te rugam sa te asiguri ca te loghezi cu adresa de email aferenta contului My Orange, acolo unde ai deja abonamentul tau adaugat, cu drepturi de admin.